Noile casti BMW, accesorii pentru pasionatii marcii germane

De Iulian Cazacu
Publicat Duminica, 10.01.2010
Grupul de design BMW din Statele Unite, DesignworkUSA, a proiectat trei modele de casti pentru echipamente audio portabile.

BMW DesignworkUSA a proiectat impreuna cu producatorul de echipamente audio Sennheiser trei modele de casti  pentru echipamente portabile. Acestea au fost prezentate la expozitia internationala CES din Las Vegas, impreuna cu alte produse interesante de la Sennheiser. "Parteneriatul cu Sennheiser a combinat experientele noastre pentru a creea o linie atragatoare de casti. Am reusit sa integram intelegerea noastra profunda legata de stilul de viata al consumatorilor, tehnologii avansate si design excelent intr-un produs nou si unic", declara Laurenz Schaffer, presedinte al DesignworksUSA.

Cele trei familii de casti au fost proiectate in asa fel incat sa se diferentieze in functie de publicul tinta si performante. Astfel, seria C are un design simplu, fiind prelucrat insa cu precizie. Seria M intra in categoria premium, calitatea designului, a prelucrarii si a sunetului fiind superioara. Seria O are ca puncte forte structura eleganta si designul detaliat, care ii accentueaza natura ergonomica.

Formele dinamice si detalierea inovativa sunt folosite pentru ca mostenirea tehnica a Sennheiser sa fuzioneze cu performanta si spiritul sportiv, intr-un design unic si coeziv.

via | BMW

Taguri: BMW, Casti, design

Comentarii (2)

  • Unde se gasesc in comert, daca se gasesc deja?
    6 0
  • Mioriticu
    "creea" cu un singur E
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru