Noile Legacy si Outback

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 02.09.2006
Japonezii de la Subaru si-au innoit gama. Noile generatii Legacy si Outback vor fi prezentate in premiera in Europa la Paris.

Subaru va prezenta la Salonul Auto de la Paris versiunile europene in editie 2007 a modelelor Legacy si Outback, pe care deja le-am vazut acum cateva saptamani in Japonia.

Se porneste de la modificarea detaliilor, atat la exterior cat si la interior (spoilerele si grila fiind, in principal, atinse de schimbarea de stil). Noutatea majora este insa noul sistem SI-Drive, disponibil in “duet” cu motorul de 3.0 litri, care permite alegerea a trei niveluri de performanta pentru masina: Sport, Sport Sharp si Intelligent.

Asteptam comunicatul oficial Subaru pentru a sti daca acest sistem actioneaza doar asupra sistemului de suspensii si asupra tractiunii integrale sau atinge si modul de raspuns al motorului. In acelasi comunicat vom vedea daca motorizarile pentru Europa ramana aceleasi ca in cazul generatiei precedente sau nu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru