Nou: Infiniti G35

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 18.10.2006
Nissan au anuntat astazi lansarea noului model Infiniti G35. Noul sedan de lux a fost prezentat in capitala Coreei de Sud, Seul.
Noul model Infiniti G35 va fi propulsat de cea de a patra generatie de motoare V6 VQ35HR care genereaza o forta de 315 cai putere. Aceasta generatie este singura care s-a plasat in topul zece al celor mai bune motoare in ultimii doisprezece ani consecutivi. Noul Infiniti este prevazut cu o cutie de viteze in cinci trepte, cu transmisie automata prevazut cu clapete.

Infiniti G35 este disponibil atat in varianta premium cat si in varianta sport. Varianta sport este mai scumpa si ofera in plus o experienta mai dinamica in ceea ce priveste condusul.

Oficialii Nissan au subliniat ca lansarea noului Infiniti in Coreea nu este intamplatoare, piata de aici fiind foarte prielnica sedanului de lux. S-a mai specificat ca Infiniti este un brand de lux recunoscut in intrega lume, iar noul model G35 este destinat vanzarilor la nivel global.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru