Nou record: jante de 2 milioane $!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 20.02.2007
Americanii de la Asanti au creat un set de jante de lux care costa cat un Veyron si jumatate!

Aceia dintre dumneavoastra care au reusit sa citeasca saptamana trecuta despre jantele de un milion de dolari de la Asanti pot uita pretul acestora, care parea atunci prohibitiv: un milion de dolari. Asta pentru ca manufacturierul american a anuntat astazi oficial lansarea unui nou set de jante superexclusive. Pretul lor este incredibil si il depaseste cu mult pe cel al celei mai scumpe masini de serie existente astazi: un set din noile jante Asanti costa nu mai putin de 2.000.000 de dolari.

In acest pret intra patru jante AFS 103 Series incrustate cu 26.000 de diamante si 1200 de rubine. Daca nu va multumeste insa dimensiunea noului set de lux (20 de inch), Asanti va poate oferi un pachet aditional de jante de 30, 32 sau 34 de inch.

Comentarii (15)

  • jante
    sa fie sanatosi cine le poarta... zic eu ca e exagerat. mai bine niste acte de binefacere...
    0 0
  • Jante si bentley
    Aceste jante sin asamblate numai de muncitori romani printre care si fiul meu.Unul dintre patroni este de asemenea roman. In acest pret se include si un automobil Bentley...asa ca daca cumperi potcoava primesti calul pe gratis.
    0 0
  • nu cred...
    Daca ar fi fost asha de ce nu se mentzioneaza faptul k primeshti un Bentley :| ? oricum nu shtiu daca ishi va lua cineva... !
    0 0
  • Bentley
    Initial era un set de 1 milion care includea si masina, am avut si reclama dar nu o mai gasesc. Oricum la www.asantiwheels.com s-ar putea sa gasesti aceasta informatie.Si daca nu s-ar vinde nu le-ar face dar oricum este si pt. reclama firmei
    0 0
  • INTERESANT
    FIUL TAU DECE NU VINE CU UNA IN ROMANIA LA SIAB MACAR SA VEDEM SI NOI ROMANII UN ROMAN ASA DE DESCURCARET CA NOI SI LA NASA LUCRAM DAR NU AM VAZUT UNUL IN ZIARE SAU VREO FILMARE CU INMORMANTAREA UNUI ROMAN MORT DE BATRANETE LA NASA SAU IN ALTE CENTRE MARI DE CERCETARI. ROAGA-L PE FIUL TAU SA VINA CU BIJUTERIILE ALEA DE ROTI SI IN ROMANIA SAU II ESTE FRICA CA VA PRINDE VRE UN TIGAN CU SURUBELNITA LA SUTIT DE DIAMANTE. NU IMI PERMIT SA SPUN CA NU CRED DAR ASTEPT SA VINA LA SIAB CA POATE CINE STIE ISI CUMPARA COLUMBEANU, CA NU ESTE MULTUMIR DE R. R-UL LUI CA CICA MAI NOU PESTE 3 SAPTAMANI TREBUIE SA VINA AIA DE R.R SA II PUNA SUPORTURI PENTRU PAHARE PE USI CA CICA A DAT 600 DE EURO SAU DOLARI PE MASINA SI ESTE NEMULTUMIT CA NU ARE SUPORTURI PENTRU PAHARELE DE SAMPANIE.
    0 0
  • Pt. Jonny
    Am vorbit de citeva ori de posibilitatea aceasta si s-ar pute anul asta sa le aduca la SIAB.Deocamdata au foarte multe comenzi in SUA pt. cele peste 100 de modele ( fara diamante) si nu i-a prea interesat piata europeana.Ei mai produc si jenti imbracate in piele de stutz si chiar cu finisaj de lemn - le puteti vedea la asantiwheels.com
    1 0
  • jante
    E ceva nou ca romanii sunt negri pe plantatiile straine?
    0 0
  • sa isi ia becali si columbeanu k vad k astia fac si pt maybach si si pt Rolce Royce
    0 0
  • mexicanu
    mda
    ba oare cat or fi taxele de livrare, ca vreau sami iau si eu pt dacia mea 1300! daca nu sunt mai mult de 300 de dolari imi iau si eu! daca sunt mai mult, imi pare rau, nu am atatia bani de dat pe taxe....da ma rog, s-ar vedea bine diamantele alea translucide pe tabla mea translucida de la dacie (da asa e, vezi prin ea, la cat de ruginita e:))))) )
    0 0
  • reducere
    http://www.automarket.ro/stiri/jantele-cu-diamante-1000000-setul-1818.html.. maine ce o sa scrieti .. se ajunge la 3 milioane...asa din cand in cand verificati sursa , eu daca va zic ca o aparut o dacie cu 50000 euro ma credeti?
    0 0
  • saraci/bogati
    Sunt oameni care n-au ce pune pe masa, iar pe altii ii intereseaza reclama de 2 mil.$.
    Deja se exagereaza cu incercarea multora de a iesi in evidenta prin opulenta.
    Frumoase, scumpe, extravagante, dar nu le vad rostul... (reclama buna se poata face si mult mai ieftin)
    0 0
  • logan
    parca ar fi de logan
    0 0
  • pierdere de vreme
    fac ceva pe rubinele lor !
    0 0
  • Qubikxxl
    jante
    Sucks. dak cineva ar pune asha ceva pe o dacie 1100 din 1900vara atunci da as fi incantat de ele dar asha SUCKS. Nashpa . Varza
    0 0
  • bla bla bla
    Ok, deci in banii astia iti dau si masina si jantele...dar triunghi reflectorizant si stingator iti dau?!?!?!? Aaaaa, si inca ceva: jantele astea folosesc camera? doar asa se explica...prostia....lol
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru