Nou sef la Seat UK

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 08.08.2006
Seat UK are un nou sef la departamentul de marketing. Noul numit, Steve Robertson, a mai lucrat pentru Peugeot si Rover Group.
Steve Robertson a fost numit noul director de Marketing la divizia Seat din Marea Britanie. Robertson a preluat fraiele puterii in sectorul de marketing de la Mark McKenna care inca din aprilie a parasit postul pentru a cionduce divizia de operatiuni a Seat UK.

La 46 de ani Steve Robertson are 17 ani de experienta in domeniu lucrand in departamentul de marketing si vanzari atat pentru Peugeot cat si pentru Rover Group. De asemenea, Steve a fost manager general la MINI.

Steve Robertson a declarat dupa numirea sa in functie:” Este o etapa interesanta in dezvoltarea brandului Seat. Lansarea lui Leon FR, luna trecuta si a modelului Leon Cupra la sfarsitul anului, da brandului Seat o platforma de productie deosebita”.

Peter Wyhinny, director la SEAT UK a declarat: “Suntem foarte incantati sa-i oferim lui Steve sefia departamentului de marketing. Experienta lui extraodinara plus atasamentul fata de Seat, va ajuta la cresterea companiei si la aparitia unor noi produse".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru