Noua Corolla, oficial!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 05.12.2006
Toyota a prezentat la Helsinki a zecea generatie a modelului Corolla. Acest nou model reprezinta versiunea realizata special pentru piata europeana.
Dupa ce au prezentat noua Corolla in varianta japoneza, cei de la Toyota au ales Helsinki pentru a dezvalui cea de-a 10-a generatie a modelului, in varianta sa europeana.

Noua Corolla este conceputa special pentru clientii europeni reusind sa ilustreze un sedan clasic configurat cu un design dinamic. In spiritul acestei ideologii, noua Corolla ofera un interior mai spatios si o experienta de condus foarte placuta.

Cea de-a 10-a generatie a modelului, prin luxul si eleganta pe care le ofera, intentioneaza sa devina automobilul numarul unu pe segmentul sau din piata europeana.

Toshi Ezaki, inginerul sef a noului model, a declarat:”Cand a venit momentul sa dezvoltam a 10 generatie de Corolla, provocarea principala a fost sa realizam o masina care sa atraga generatia tanara, in acelasi timp cu mentinerea pricipalelor carcteristici ale oricarui model Corolla, fiabilitate, durabilitate si manevrabilitate”.

Astfel, putem spune ca noua Corolla este o masina dinamica, sportiva care are si stil.
Noul model isi pastreaza in linii mari dimensiunile generatiei trecute, cu exceptia lungimii (130 mm in plus), dar aduce in aceste conditii un interior mult mai spatios. Designul exterior prezinta un aspect mult mai dinamic, liniile sportive punandu-si amprenta pe noul model.

Comentarii (1)

  • pret , motorizari
    pret , motorizari ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru