Noua Lancia Delta?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 30.08.2006
Presa electronica italiana a publicat astazi o fotografie interesanta care reprezinta, se pare, prima imagine a viitoarei Lancia Delta.

Asa cum v-am anuntat deja, Lancia va fi sponsorul principal al Festivalului de Film de la Venetia. Acesta va debuta in 5 septembrie iar constructorul italian are o surpriza pentru acest eveniment. Mai exact, Lancia isi va prezenta propriul viitor in persoana conceptului Delta.

Aveti alaturi o prima imagine care va ofera o idee despre linia de design a acestui prototip. Chiar daca in aceasta schita s-a adapostit si putina fantazie, noul model – bazat pe platforma putin modificata a lui Fiat Bravo – va fi practic o limuzina hatchback. Lung de 4500 mm, Lancia Delta va dispune de caracteristici elegante si deopotriva sportive. Se vorbeste deja de motoarele viitorului model de serie, fiind vorba de trei propulsoare pe benzina (doua 1.4 litri Turbo de 120 respectiv 150 de cai si un 1.8 Turbo de 190 de cai) si de doua diesel (1.6/120 CP si 2/0 165 CP).

Lansarea versiunii de serie va avea loc cel mai devreme in prima parte a lui 2008. Asteptam confirmarea oficiala a constructorului printr-un comunicat de presa pentru restul datelor tehnice.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru