Noua Skoda Superb 2

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.02.2007
Constructorul ceh a declarat ca se pregateste sa lanseze Superb 2. Noua generatie va purta mai mult amprenta Skoda si mai putin Volkswagen.

Skoda se pregateste sa prezinte a doua generatie a sedanului de clasa medie Superb. Dezvaluirea a fost facuta de Marcel Farreras, directorul de marketing al companiei cehe, care a adaugat ca Superb va fi construita pe o platforma extinsa a modelului Octavia, proces prin care "masina va deveni mult mai independenta".

Chris Craft, directorul Skoda Marea Britanie, a declarat ca "Superb va fi produsa de catre Skoda pentru Skoda. Va fi mult mai distincta si independenta, mai putin influentata de alte designuri si cu o tehnologie unica". Va reamintim ca actualul modelul Superb este practic o generatie refacuta a vechiului Volkswagen Passat, desi are un ampatament mai mare.

Fotografia reprezinta un model Superb prelucrat computerizat.

Comentarii (6)

  • hmmm
    arata bine dar PARCA... parca... seamna putin cu BMW in fata (faruri) doar un pic :)
    0 0
  • skoda
    De ce oare fac europeenii masini care seamana din ce in ce mai mult cu cele asiatice:(((((...
    0 0
  • sa visam e gratis
    DESIGNERII se inspira unii de la altii ,europenii de la japonezi si invers .Masina asta din imagine e mai aproape de un audi A6....da ce mai conteaza...
    0 0
  • AndreiRN
    pt ADI
    Pai cand vezi ca piata este acaparata de un anumit design buzunarul te cam obliga sa te incadrezi daca nu vrei sa dai faliment. Sa nu uitam ca Lexus este o "copie" a MBZ si Infinity a BMW dar cu 30% mai ieftin. (si mai bun). De cand Dodge a produs modelul de truck patratos Fordul ia copiat, GM ia copiat si Toyota 2007 urmeaza aceeasi directie de design. Daca nu esti in pas cu moda nu primesti atentia publicului.
    0 0
  • SE SCRIA CA CHINEZII COPIAZA DAR CEHII CE FAC
    MAI AU PUTIN SI PUN SEMNUL DE LA BMW PE ELE SAU DE LA MERTZ, INCEP TOTI SA SE FURE UNII PE ALTII. DEFECTUL BMW ESTE K MASINILE SUNT SCUMPE IAR ASTIA VOR SA FACA MASINI SIMILARE DAR MAI IEFTINE, AM IMPRESIA CA SUPER CAR-UL SERIA 7 SI 5 VOR FII COPIATE LA MAXIM PANA LA URMA DE VREO FIRMA FARA NUME,DAR TOT DEGEABA SERIOZITATEA CU CARE FAC NEMTII MASINI NU ESTE INTRECUTA DE NIMENI PANA LA ORA ACTUALA. NU INTELEG DECE EUROPENII AU INCEPUT SA SE FURE UNII PE ALTII, PROBABIL DIN LIPSA DE FONDURI K NU AU CU CE SA-SI PLATEASCA PROIECTANTII. PENTRU ADI.... SA STII CA BMW A FACUT PANA ACUM MODA IN MATERIE DE MASINI FARA DISCUTII,PANA SI MERTZ-UL LA COPIAT PE SERIA 7 CU UN MODEL IZBITOR DE ASEMANATOR LA SPATE.
    0 0
  • saboteur
    voi cred ca nu ati citit bine, modelul nu e cel real, scrie clar ca "Fotografia reprezinta un model Superb prelucrat computerizat." Deci e o fantezie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru