Noua versiune Impreza

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 20.09.2006
Pentru cei interesati de o masina sigura, eleganta si performanta, Subaru a lansat noua versiune a modelului Impreza, 1.5 Sports Wagon.
Subaru a introdus o noua versiune a modelului Impreza. Numita 1.5 Sports Wagon, noua versiune va fi disponibila de la 1 octombrie.

Printre inovatiile aduse se numara echipamentul performant, economia ridicata de combustibili plus tractiunea integrala. Partea frontala a modelului, aripile din fata si blocurile optice au fost redesenate. O inovatie majora este introducerea sistemului tridimensional pentru faruri.

Noul propulsor 1.5 Sports Wagon ofera o putere de 105 cai la un cuplu de 6,400 rpm. Cu noua motorizare, Impreza a reusit sa aduca o substantiala reducere a consumului de combustibil, iar cifrele performantelor au fost ridicate. Astfel, noua versiune Impreza ajunge de la 0 la 100 km/h in 13,5 secunde, iar viteza maxima este de 175 km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru