Noul Astra Sedan

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 20.10.2006
Opel va lansa la Istanbul noul model Astra Sedan cu patru usi. Modelul este destinat potentialilor clienti din Europa Centrala si de Est.

Deschiderea Salonului Auto de la Istanbul este o ocazie pentru producatorii auto de a-si lansa noile modele.

In aceste conditii, Opel va lansa in premiera mondiala noul Astra cu patru usi. Este al cincilea model din seria Astra, noul Astra sedan fiind produs la Gliwice, in Polonia.

Noul model vine cu doua motoare pe benzina si doua motoare diesel cu o putere cuprinsa intre 90 si 140 de cai, urmand sa fie comercializat in toamna anului 2007. Noua Astra este destinata in special pietelor din Europa centrala si de Est.

Scaderea vanzarilor la modelele Astra a determinat lansarea acestui model cu patru usi care reprezinta speranta Opel pentru revigorarea vanzarilor pe aceasta piata regionala.

Comentarii (8)

  • asemanare cu VW JETTA
    Intre aceasta model si VW Jetta nu vad diferente esentiale (de la distanta par a fi aceeasi masina !!!). Probabil ca portbagajul (chiar f mare la VW) va fi elementul esential in pentru "estici". Totul va depinde si de pret, insa daca se va mentine nivelul "clasei", nu cred sa creasca prea mult vanzarile. Cel putin romanii cred ca vor prefera in continuare Loganul !...si poate ca nu gresesc !
    0 0
  • cristi
    interesanta pentru estici
    o masina interesanta, pacat ca spatele arata prea american, preferam un spate mai dinamic gen jetta sau megane.
    0 0
  • opel sedan
    e super tare masina , nu mai vorbiti voi aia mai de sus ca se aseamana cu nu stiu ce...opel are cea mai frumoasa gama de masini...
    0 0
  • bandreyi9
    sedan
    daca e mai scumpa cu 500 euro (asa am citit pe un site) o sa fiu unul dintre aia care NU VOR logan si o sa imi iau si eu un sedan e super masina
    0 0
  • pretul?
    cine stie [pretul si termen de livrare?
    0 0
  • bandreyi9
    sedan
    dotari minime in jur de 15000 euro
    0 0
  • SARRIS
    ASTRA SEDAN
    NU PREA AI CE SA-I REPROSEZI, CEL PUTIN LA PARTEA ESTETICA, PENTRU CA LA INTERIOR AR FI PUTUT SI EI SA MAI INBUNATATEASCA SI EI PUTIN MATERIALELE.SPUN ASTA DEOARECE PLASTICUL DIN CARE ESTE CONFECTIONAT BORDUL CAM LASA DE DORIT LA ATINGERI.AM UITAT SA VA SPUN CA DETIN UN ASTRA CC 1,8I.CA UN VERDICT AS SPUNE CA ESTE DESTUL DE DRAGUTA.
    0 0
  • craciun viorel
    de la ce pret porneste astra sedan?
    spuneti si pretul sa fie omul lamurit
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru