Noul Audi Abt TT

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 20.09.2006
Abt si-a prezentat versiunea proprie a lui Audi TT. Bazat pe o configuratie sportiva, noul Abt TT reprezinta imaginea puterii si dinamica sportiva cea mai inalta a modelului TT.
Audi si tunerii de la Abt continua sa ne fascineze cu versiuni preparate ale cunoscutelor moele germane. Ultima creatie rezultata din aceasta colaborare linia sportiva Abt Audi TT.

TT-R a fost masina de competitie a lui Audi in sezonul 2002 a campionatului DTM. Succesul acesteia a fost unul magnific, din cele zece curse ale sezonului pilotii de pe Abt clasandu-se pe podiumin noua din acestea.

Capodopera de pe noul Abt TT este propulsorul VR6 de 3.2 litri, care dezvolta o putere de 355 CP si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,1 secunde. Alte versiuni de motorizare oferite sunt reprezentate de motorul 2.0 T-FSI de 310 CP si motorul Abt TT-iS, inovatia acestuia fiind introducerea sistemului de tehnologie sportiva-iS cu o putere de 240 CP.

Designul exterior a suferit modificari fata de infatisarea standard a lui TT. Echipa Abt a dat o linie sportiva noului model. Modificarile din zona grilei frontale si a farurilor au adus mai multa agresivitate. Si partea laterala a fost modificata, in special in zona aripilor.
Noul Abt TT este dotat cu jante de 19 inch.

Comentarii (1)

  • ...
    o sa am unul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru