Noul C-MAX, fara Focus

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 05.12.2006
Imagini oficiale cu noul model C-MAX! Ford va prezenta la Bolgna noul C-MAX, model care nu mai are legatura cu Focus.
Ford pregateste pentru Salonul Auto de la Bologna un nou model C-MAX.

Viitorul model va fi o varianta revizuita a vechiului model, primele informatii existente sugerand ca designul partii frontale va fi complet nou. Noul C-MAX va veni pe piata alaturi de fratele sau S-MAX, model ales Masina Anului 2007. Principala noutate este reprezentata de faptul ca noua creatie Ford va reprezenta un model de sine statator si nu o versiune a lui Focus.

Stephen Odell, vicepresedinte a Diviziei de Markenting si Vanzari de la Ford Europa a declarat: ”La origine acest model a fost Ford Focus C-MAX, dar am ales sa construim un model nou care nu va purta amprenta lui Focus, asemenea lui S-MAX. Intentia noastra este sa oferim clinetilor, prin strategia MAX, spatiul si flexibilitatea de care au nevoie la o masina de familie”.

Viziunea Ford de creatie, Kinetic Design, a determinat o parte frontala caracterizata de grila in forma unui trapez inversat. Elementele partii frontale si a celei din spate sunt mai joase si mai voluminoase.
AutoMarket va prezinta, in premiera, primele imagini oficiale cu noul model C-MAX.

Comentarii (1)

  • Noul C-MAX
    Chiar arata grozav masina. Imbunatatiri majore fata de celalalt C-Max. Imi place ca i-au pus jenti mai klumea. In ce priveste interiorul... no comment. Bravo lor. ^:)^
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru