Noul Cadillac CTS

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 09.01.2007
Cadillac CTS a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit. Noul model isi va face aparitia pe piata in toamna acestui an.

General Motors a prezentat la Detroit noul model Cadillac CTS. Asteptarea fanilor de Cadillac a luat sfarsit, acestia putand admira primele imagini oficiale cu noul model care-si va face aparitia pe piata in toamna acestui an.

Fata de generatie anterioara, noul CTS are dimensiuni mai mari si un nou sistem de tractiune integrala. Noul model este in general mai mare ca dimensiuni, doar ampatamentul ramanand acelasi, la dimensiunea de 2870 de milimetri.

Motorizarea standard vine cu un propulsor V6 de 3.6 litri care dezvolta 258 CP, fiind prevazut cu admisie variabila. Mai multi cai putere, mai precis 300, ne sunt oferiti de versiunea cu injectie directa. Motorizarea cea mai performanta, bazata pe un V8, va fi disponibila odata cu lansarea pe piata, cand se zvoneste ca vor aparea variantele coupe si break ale modelului. In timp ce jantele de 17 inch sunt oferite in versiunea standard, transmisia automata este optionala.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru