Noul Cadillac SLS

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.11.2006
General Motors Shanghai va dezvalui noul model Cadillac SLS cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

Marca de lux a celor de la General Motors, Cadillac, a inregistrat vanzari record pe piata chineza. Celor trei modele de lux, CTS sedan, XLR roadster si SRX li se va alatura noul SLS.

Inspirat de sedanul sport STS, Cadillac SLS a fost lungit cu 10 cm pentru a oferi mai mult spatiu locurilor din spate. Interiorul a fost proiectat pentru a intruni nevoile acestui segment de lux. Modelul va fi disponibil in trei variante de motorizare care vor include un motor V6 de 2.8 litri, un motor V6 de 3.6 litri si varianta superioara Northstar V8 de 4.6 litri care dezvolta 320 CP. Noul SLS va fi fabricat la uzina GM Shanghai.

Jim Taylor, manager general Cadillac a declarat ca "SLS va oferii pietii chinezesti de automobile de lux, mai mult spatiu pentru locurile din spate si o motorizare puternica". Alaturi de Cadillac SLS, GM Shanghai a lansat la salonul auto de la Beijing si SUV-ul Escalade. Deocamdata nu se cunosc date referitoare la comercializarea Cadillac-ului SLS in Europa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru