Noul Chevrolet Equinox Sport!

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 15.12.2006
Brandul auto numarul unu in SUA, Chevrolet, a prezentat noul SUV Equinox Sport 2008.
Chevrolet a prezentat oficial noul SUV Equinox Sport 2008. Ca orice masina americana prezinta o atitudine agresiva pe platforma caracteristicilor sportive pe care pe detine.

Designul este cel mai bun exemplu pentru a trage aceste concluzii. Ed Peper, managerul general la Chevrolet a declarat:” Equinox Sport prezinta toata reteta de performanta si calitate care a facut brandul Chevrolet sa existe si sa reziste pe piata auto”.

Folosind popularul SUV Equinox ca fundament, noul model Sport aduce o parte frontala agresiva, definita printr-o geometrie trapezoida, nuantata de folosirea motivelor picturale argintii. Prizele de aer cromate au dimensiuni generoase ceea ce determina o apasare aerodinamica mai mare. Designul exterior masiv este completat de jantele de 18 inch. Interiorul atrage atentia prin scaunele dotate cu suporturi laterale care mareste gradul de confort al pasagerilor in momentul unor manevre mai agresive. In spate Equinox Sport prezinta bancheta rabatabila Multi-Flex.


Noul model este dotat cu motorul GM V6 de 3.6 litri care genereaza o forta de 263 cai putere. Folosirea cutiei de viteze automate in sase trepte, Hydra-Matic 6T70, aduce o excelenta balanta intre performanta si consumul de combustibili. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in mai putin de 7 secunde. Pentru Equinox Sport s-a folosit sistemul electronic de stabilitate StabiliTrak , franele pe fata si pe spate fiind dotate cu ABS, si nivelul presiunii din pneuri fiind monitorizat.

Chevrolet este brandul auto numarul unu in America, iar noul SUV Equinox Sport va fi disponibil in reteaua de dealeri incepand cu al treilea trimestru a anului 2007.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru