Noul Ford Mondeo: imagini oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.02.2007
Ford a prezentat ieri fotografiile oficiale a viitoarei generatii Mondeo, care va putea fi admirata si la Salonul Auto de la Geneva.

Asa cum va anuntam si la inceputul acestei saptamani, Ford a prezentat oficial imagini cu noua generatie Mondeo. Construita pe aceeasi platforma cu S-max, Mondeo vine sa revitalizeze un sector de piata pe care Ford incepea sa piarda teren.

Interiorul si exteriorul masinii au un design nou si finisaje de calitate. Noua gama de modele va fi echipata cu tehnologie noua, inovatoare: acces si pornire fara cheie, instrumenete de bord HMI (Human Machine Interface), control adaptiv al vitezei cu alerta pentru iminenta unui accident, sistem de monitorizare a presiunii cauciucurilor, control dinamic al interactivitatii cu celelalte vehicule din trafic, asistare pentru drum in panta.

Echiparea standard a modelelor include ESP, buson de alimentare Ford Easyfuell, lumini de drum "follow me home", computer de bord, aer conditionat, si un port audio extern pentru conectarea echipamentelor auxiliare.

In materie de siguranta Ford nu a facut compromisuri: Inteligent Protection System ofera ultimele inovatii pentru asistarea soferului sau pentru protectia pasagerilor, incluzand un airbag pentru genunchi, airbag-uri cortina si volan retractabil.

Noul Ford Mondeo va fi vandut cu urmatoarele variante de motorizare:

1.8 litri Duratorq TDCi, cu transmisie manuala in 5 trepte

2.0 litri Duratorq TDCi, cu transmisie manuala in 6 trepte si filtru diesel al particulelor

1.6 litri Duratec Ti-VCT, cu transmisie manuala in 5 trepte

2.0 litri Duratec HE, benzina, cu transmisie manuala Durashift in 5 trepte

2.3-litre Duratec HE, benzina,cu patru cilindri, transmisie manuala Durashift in 6 trepte

2.5 litri Duratec, benzina, cu cinci cilindri, 220 de cai putere si transmisie Durashift in 6 trepte.

Comentarii (81)

  • Claudiu
    Mie imi place. Si sunt convins ca se va vinde cel putin la fel de bine precum modelul actual. Interiorul arata mult mai bine decat concurenta, iar exteriorul... e nevoie doar de o perioada de acomodare cu noua filosofie de design a ford-ului. Asa cum noua generatie focus a convins, si aceasta, si probabil viitoarea fiesta vor face acelasi lucru. Se vede doar "pedigree-ul" de care beneficiaza ford.
    0 0
  • Adrian R.
    E ORIBIL !
    nu am vazut masina mai urata ca asta. doar interiorul e frumos . nu are pic de linie si imi pare o corcitura de passat . doamne...e chiar urat !
    0 1
  • Aurelian
    E o masina noua!
    Cred ca despre asta ar trebui discutat nu despre"corcitura de passat".E mai degraba asemanator la partea fata cu un Lexus.Spatele are o forma asemanatoare deasemeni cu Lexus dar foloseste stopurile de la S MAx.Ramane de vazut ce preturi vor practica....doar este o masina nou nouta.Nu doar un face-lift
    0 0
  • exterioru cam naspa
    exterioru cam naspa, dar macar interiorul e meserias ca la orice Mondeo de fapt
    apoi nu inteleg unde a disparut noul motor 1.6 TDCi de 115CP ?
    0 0
  • E o masina ....
    ...care seamana un pic cu toate celelalte, are elemente de la Renault Laguna, de la Volkswagen Passat, un pic de Grande Punto de la Fiat si un pic de Volvo, asemanarile sunt izbitoare si asta doar la o prima vedere. Sincer ma dezamageste acest model...
    0 0
  • FATZA
    Deci fatza e super tare ! in schimb spatele nu prea dar merge :)
    pt. "e oribil" :| tie ce masini iti plac :| ? L-)
    0 0
  • americanii.....
    nici nu ne asteptam la altceva de la unii din cei mai mari copisti din lume. ca si cei de la renault, reclama vinde produsul. dar asta nu inseamna ca loganul este autoturism. vor putea cei de la renault sa construiasca un autoturism adevarat in romania?
    1 0
  • Kenoby
    Adrian are logan !!! si e invidios
    masinutza e de exceptie. acum depinde si la ce pret vine. oricum noul passat ramane noul passat si nu e audi A4
    0 1
  • Mondeo
    Arata excelent masina, dar interiorul putea fi putin mai stilat.
    0 1
  • Luminita
    Super!
    Este foarte eleganta.Arata foarte bine, mi-ar placea o asa masina!
    2 1
  • catalin c.h.
    new mondeo
    Mie imi place mult!Chiar daca pare un focus stilizat arata totusi excelent!!CHiar oare ce pret ar putea avea??
    0 1
  • nice?just nice?!?
    de apreciat faptul ca nu difera prea mult de prototip;cred ca va face vanzari bune avand in vedere ca "ford" e sinonim cu calitatea , iar "mondeo" cu eleganta.
    2 1
  • rookie
    Excelenta!
    Dinamica, eleganta, deosebita. Arata foarte bine toate cele 3 variante. E cel mai frumos mondeo care s-a facut vreodata. Imi place ca are o idee de Jaguar... Bravo!
    1 1
  • catalin
    nasoala
    iar s-au facut de rahat!!!ford e o marca care lasa de dorit!puteti sa va....!!!
    1 1
  • bucuresti
    deja mi-am facut comanda ...costa 17 800 de euro cea mai simpla echipare
    motorul ii de 2 litri pe benzina ...si culoare alba
    consumul e bun 12 litri la suta si 8 inafara
    1 1
  • Brek
    Varianta brek (Tournir poate) e mult mai reusita decat seria anterioara.

    La berlina nu prea imi place spatele... e foarte inalt gen logan :)
    1 0
  • nimeni
    Interiorul este extraordinar (cel putin asa se vede in poza). Exteriorul pare sa se incadreze in noul trend, dar parca imaginile de acum vreo jumate de an erau mai altfel. Imi placea mai mult ceea ce am vazut in imaginile alea. Daca se misca la fel cum se misca modelul actual, este chiar o masina extraordinara! Spun din experienta!
    0 1
  • florin
    pret
    daca e peste 20000E nu se va vinde
    1 0
  • noul ford
    se pot face comenzi de acum? cineva a spus 17800euro...cip sau ddp?arata bine dar sa vedem cum e livrat pt romania...de obicei sunt diferente intre ce prezinta la geneva si ce ajunge aici...fiabilitatea la ford chiar e super...la noul passat sunt probleme...cutie ,directie,s.a.mai interesati-va....arata bine passatul dar si noul ford e super...interiorul nu este cel final...dar mai vedem cand vine la reprezentanta
    1 1
  • Bogdan
    Evolutie
    Cum poate gandi romanul de BALTA ! D-aia suntem o natie de inapoiati care nu stim sa scoatem decat LOGAN, pentru ca unii in Evolutie vad ceva URAT. Evolutia nu v-a facut pe voi oamenii sa fiti frumosi, ci sa fiti cap de lant ierarhic si va comportati ca niste maimutzoi de plantatie. Aviz atotstiutorilor care afirma ca un model nou e URAT. Decat o Vectra nereusita cu facelift in 2 ani, sau un Audi A4 restilizat sau un Passat relansa, mai bine un Ford Evoluat.

    SUPERB !
    0 1
  • adevarata
    Bravo Bogdane ai fost tare;(Cum poate gandi romanul de BALTA !)rdar cu renaultul sa sti ca este concept FR 100%.
    Noua versiune este chiar interesanta!este intradevar un amestec de plagiaturi:incepand cu aeratoarele interioare de la alfa romeo-sau-clio,grila inferioara fata-audi,pavilion-volvo,etc. trebuie totusi sa tinem cont de istoria Ford,au resshit sa scota o masina care se va impune destul de repede 1-1,5 ani.Si sa fim realishti la ce nivel de globalizare s-a ajuns este o reushita!!
    Cu respect ptr. totzi FORDISHTI!!
    0 1
  • acritura
    E superba masina...toti care zic ca este urata sunt niste frustrati care nu avut decat rable schimbate pe alte rable (logan).Ford rulez !
    1 1
  • mitzoi
    e noua generatie laguna?!!
    asemanari izbitoare cu laguna , ehe..., mama lui de design
    1 1
  • MASINA ADEVARATA
    New "FORD MONDEO"e super tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cei care spun ca e naspa le recomand sa-si cumpere o caruta ca sigur nu au condus in viata lor un FORD.
    1 1
  • Coreeanul
    eu sunt multumit !!!
    Am un MONDEO 2.0 TDCI luat pe 29.11.2006.Imi consumă 4.3-4.5 afară,în oraş 6,7,chiar şi 9%,depinde cum mergi cu el dar şi condiţii METEO,am luat cu el şi 210 KM pe oră dar pe distanţă mică,mi-a fost oarecum !!!
    Singura chestie, dacă stai în spate şi ai clima oprită se simte curent la cel ce stă în spate.Un efect ciudat şi totuşi nu vine prin portbagaj,probabil se formează în habitaclu.
    1 1
  • Kuttesch
    Mondeo: daaaa...
    Deţin un Ford Mondeo(2 l.diesel) şi sunt foarte mulţumit. Motorul "toarce" un pic cam zgomotos. Următoarea mea maşină, cred, va fi tot un Mondeo.
    1 1
  • mondeo cool
    trebuie sa ne gandim ca este ford in primul rand, apoi sa privim infatisarea . este o masina buna , arata bine si la exterior si la interior , in doua cuvinye noul ford mondeo este o : masina buna
    0 1
  • ford mondeo
    este o masina super fatoasa si cred ca se va vinde f.f.bine.Daca aveti habar de preturi, va rog afisatile
    1 1
  • alege tu!
    Daca cineva ti-ar da sansa sa alegi dintre un passat modelul anterior si un mondeo din acelasi an sa zicem, si sa ai in fata adevarata carte de service a fiecarei masini ai sa ajungi la concluzia ca mondeo este mai fiabil si un raport caliate/pret mai bun.Am un service si stiu ce vorbesc.Alege TU !!!
    0 1
  • Andrei
    Pretull!!
    E super tare masina,imi place din toate punctele de vedere e reusita ,in comparatie cu vechiul mondeo este cu mult peste,ce ma intereseaza pe mine e pretul sper sa nu fie cu mult peste pretul vechiului mondeo,din moment ce ford s max porneste de la 18.600 automat mondeo trebuie sa fie cam in jur de 15-16 mii ddp ma refer,ar trebui sa aiba cam acelasi pret ca peugeot 407 sau mazda 6...............sii din cate am inteles de la un dealer ford ca pe 15 mai aduc preturile noului mondeo.
    0 1
  • Razvan
    arata bine
    da mah....totzi vedetzi Laguna, Passat...niste amatori!...ce stitzi voi de design! la cate mashini se produc la ora actuala crezi ca e usor sa te tii departe de influiente...la 14000 euro pret de pornire. Oricum din partea mea felicitari...o masina compacta, cu linii agresive...faina si la interior...vretzi lux...punetziva optionale tata! ca la pretzul asta...si la strazile noastre...abia astept sa iasa...
    0 1
  • primaru'
    cat dai - atat ai
    Asta e oricum mai ieftina decat Passatul si in afara spatiului nu cred ca e mai prejos, cel putin portbagajul nu il are asa mare ca al passatului. Eu trebuie sa ma duc sa o iau saptamana viitoare( modelul titanium x cu piele si tot ce vrei pe el) si ma costa 27000 de euro (cu reducere bineinteles:) ).
    0 1
  • ambiente-ul costa 18090 fara TVA, iar trend-ul 19090 fara TVA. este sub passat ca si pret.
    0 1
  • mondeo fan
    super masina
    dragilor.....care-i problema voastra ???? e chiar foarte faina masina asta...sa inteleg ca cei care comenteaza atat acum sunt cei care-si dau seama ca nu si-o vor putea permite niciodata si atunci isi autoimpun ca e o masina urata si proasta calitativ ???? si chestia cu asemanarile cu Fiat Grande Punto a fost beton ! inseamna ca te pricepi foarte tare la masini daca vezi asemanari intre ratusca cea urata (fiat) si printul din povesti (mondeo) ...k, recunosc ca nici mie nu-mi place spatele, dar probabil ca atunci cand o sa vad masina "live" o sa-mi schimb parerea. am avut si eu un passat, dar nu pt ca mi l-am dorit, ci pt ca l-am avut ca masina de serviciu...si vreau sa zic ca e sub orice critica masina respectiva, plus ca a fost nevoie ca mai mult de 3 luni (dintr-un an) sa circul cu alta masina, pt ca passat-ul era mai mult in service ; pe urma mi-am luat masina pe care mi-o doream de cand a aparut pe piata primul model (in 2001), si anume un mondeo cu motor de 2 l diesel - e SUPER masina !!! viitoarele mele masini vor fi tot Mondeo, si cu putin noroc poate si un Mustang.....anyway, pt cei de la Ford sper s-o tina pe aceeasi linie kinetic design, pt ca prinde tare bine
    salutari "fratilor" care conduc Forduri !!
    0 1
  • anonimus
    ... e OK
    Pe 28.06.07 e lansarea oficiala si de pe data de 29.06.07 se pot ridica de la reprezentante. E superba masina, eu mi-am comandat una din poze, e neagra, Trend, jenti cu 24 spite. E o masina superba. Iar apropo de service-uri, o revizi la mondeo versus revizie la Passat, fordul e cu cel putin 25% mai ieftin. Motoarele de pe ele sunt de la Toyota, iar japonezii se stiu ca sunt cei mai artisti la motoare. Asa ca...e o alegere mai mult decat OK. Succese
    0 1
  • ganditi inainte sa scrieti
    pt cel care a zis ca cei de la ford ca sunt COPISTI, il invit sa se informeze si sa vada ca ford a inventat masina in primul rand.il mai invit sa se uite pe internet sa vada cand a fost lansata sierra(model cu forme rotunjite)si cum arata concurenta in anii respectivi(passat parca era cutie).sa vada ce forma avea tot pasatul in anul 94 cand mondeo a iesit masina anului in europa.cum arata golful in 99, an in care a fost lansat focusul. altu a scris ca aduce cu grande punto.cum dreacu sa poti scrie asa ceva cand punto este o masina gen hatchback si pe deasupra intra toata in portbagajul de la mondeo. fratilor nu va obliga nimeni sa va placa masina, cu atat mai putin s-o cumparati. puteti spune ca nu va place si atat. gusturile nu se discuta. da' nu mai scrieti tot felul de aberatii ca mai rau va faceti de ras.
    0 1
  • Imi place
    Cu toate ca nu seamana cu designul Iosis la care se facea referire cu ceva timp in urma mie mi se pare reusit noul mondeo - isi pastreaza eleganta tipica. Eu am un mondeo si ma gindesc sa-l schimb cu unul nou in sistem buy back.
    0 1
  • Am vazut-o!!!
    DA.....AM VAZUT-O in Romania.13.06.2007....undeva langa PLAZZA ROMANIA...O cobarau........de fapt este un EL..........e super...e de vis....e la superlativ.....FORD PANA LA MOARTE!!!!!....mi-au spus doar ca a venit pentru drive-test si ca nu cunosc pretul.RESPECT FORD!!!soon.......
    0 1
  • Iordache Mariana
    Mi-am cumparat-o in UK
    Tocmai am venit de la test drive si mi-am si comandat-o intr-o saptamana o am. Este super de super, nu ati mai vazut asa ceva, va spun. TitanuimX .Vreti sa stiti pretul? £22.000 care inseamna vreo 29.000 euros? Are stil, este total reinoita si este mult mai mare ca modelul anterior.Abia astept sa o primesc...
    0 1
  • E O MASINA ELEGANTA
    Cum dracu pot sa afirme unii ca masina asta este urata?
    E posibil sa fie unele asemanari cu alte modele dar la cate sunt pe piata e scuzabil.
    Se merge pe aceleasi linii promovate de toti constuctorii.
    Despre interior ce sa zic? Probabil cei ce-l critica au mers pana acum numai cu avioane sau poate toti sunt un fel de columbeni cu masini de sute de mii de eur la poarta.
    Ce-i adevarat ca-s acri strugurii.
    0 1
  • mondeo
    Azi am fost si eu la reprezentanta si am vazut masina live. Imi pare rau ca nu ameau decat varianta Ambiente TDCI 1,8 125cp si nua ma putut vedea si un nivel superior de echipare. Oricum masina arata prea belea si la pretul de 18000 cip pt modell expus chiar nu mi se pare f mult
    0 1
  • nu conteaza
    traznet
    cred ca cei care stramba din nas plang ca au dat bani pe alte marci de care nu sunt multumiti
    0 1
  • Oare cum sa fac si eu rost de bani sa-mi iau una? Acum nu am nici un leu :)) Am vazut-o in reprezentanta... e belea!
    0 1
  • un model nou
    E un model nou, care sigur va avea succes...Am vazut-o in showroom, masina are linii destul de atent conturate, iar pretul pentru o echipare medie nu e mare, in jur de 22000 ddp. Cred ca se merita...Om vedea daca iese cu probleme, fiindca moda la modelele noi asta e:primele masini scoase de pe linie au mici probleme, care bineinteles ca se remediaza
    0 1
  • VECHIUL SI NOUL MONDEO
    eu am un mondeo ghia 2002, 200 mii km la bord. Merge perfect, consum extraordinar de bun (la viteza de 120-140 km/ora, la drum intins consuma 4,5 l/100 km, motor TDCI 2,0 l), nici un zgomot, directie f. buna. Despre noul ford mondeo cred ca nu are cum sa nu fie mai bun decat ultima versiune. bravo celor de la ford si sper sa imi pot lua asa masina.
    0 1
  • arny 22
    dragut
    haideti sa nu fim rai ca masina e frumosa dar parerea mea este ca lumea are parerea asat pt fordu nu este o marca constanta si probbablil de asta crede lumea !!!dar una peste alt este un model reusit
    0 1
  • denverjackal
    mondeo
    Prima data cand au zis ca scot noul model credeam ca seamana cu modelul din America -Mercury Milan marca sedan upper-class de la ei o masina tare ponderata estetic cat si ca dotari si pret ok ce mai, da masina asta seamana a mizerie japoneza, cu un rahat de Lexus, masina prostilor care dau bani pe facaturi sau Honda, si cum mai zicea cineva spatele e rusinos, interiorul are guri de aerisire de Logan iar daca te uiti cu atentie seamana dintr-un unghi cu opel Vectra cu altul din Passat si Laguna iar din fata juri ca e japoneza (masini jenante).Sa fiti sanatosi va fi un mare fiasco modelul asta un nou Ford Scorpio.
    1 0
  • Car Crazy
    E ok
    Fata de noul Passat care e oribil de-a dreptul, noile modele BMW care nu merita nici sa te uiti la ele sau noua clasa C arata foarte bine. De fapt singurele masini care mai arata bine sunt cele de la Audi... si asta. Ce e drept are spatele un picut cam ciudat. Dar restul compenseaza. E chiar ok.
    0 1
  • marfa
    ce sa va spun ca acum comparatiile nu se compara...............ha pai fratilor un mondeo titanium x la un pret de 26 770 cu dotarile standard este ceva de vis poate nu se va mai face o asa masina standard cum este ford .inainte sa vorbiti ducetiva si vedeti-o si apoi mai discutam pt ca nu avem cum sa o comparam cu un vw pasat pt ca pasatul este jos fata de ia.si sa nu uitam de garantie.......4ani fara limita de km.foarte tare frate un design foarte frumos si toate sant gandite si puse la locul lor.va pup
    0 1
  • Mondeo & auto
    Cu tot respectul pentru parerea oricui expresia > denota o grava necunoastere ( sau ignorare ) a realitatii. Fiabilitatea masinilor japoneze este la ani lumina de cea a masinilor germane iar Lexus LS 460 tocmai a fost aleasa limuzina anului 2007. Despre Mondeo, numai de bine, cred ca va fi un succes la fel de mare ca si seria precedenta. Referitor la estetica notati ca este un model mondial ( de asta se si chiama Mondeo ) si trebuie sa placa ( cate ceva ) la toata lumea.
    0 1
  • nt 76 mir
    vivat
    felicitari!!!o adevarata opera de arta!e nemuritor!vivat FORD!
    0 1
  • ford e tare
    Azi 20 iulie scriu acest mesaj , pt ca exista doar o concluzie , MONDEO CEL MAI TARE DIN PIATA< design pret, motor etc, singura masina care mai arata bine este c class mert' dar la dublu pret DECI CE ALEGeTI? MONDEO SAU C 40000euro
    0 1
  • blondu
    am si eu o intrebare.cati dintre cei ce blameaza masina ar vrea sa o aiba?pana la urma urmei vw are oricine,noul mondeo il vor avea doar cunoscatorii.
    0 1
  • super reusita ca orice Mondeo
    e o super masina, f stilizata, eleganta, spatioasa, cu motorizari f bune, felicitari celor de la FORD.
    0 1
  • florin
    o vreau (dar nu-mi permit)
    cu toate ca spatele seamana putin cu cel de la laguna totusi e altceva:e FORD.mie unul imi place si daca as avea bani as cumpara-o.
    0 1
  • penibili sunteti
    De ce nu spuneti asa: "sunt o saracie penala cu un logan, si nu imi permit, si nu o sa imi permit niciodata Noul Mondeo!" Macar mi-ar fi mila de voi:) In plus, la ora actuala, Ford Mondeo are cel mai mare indice, raport pret/calitate, nu o spun asa, o spun dupa ce am fost la toate reprezentantele din orasul meu, si am cerut oferte si dotari(cu preturi). Chiar nu stiu de ce ai da banii pe un VW sau AUDI!!!
    1 0
  • Aripel
    O AM!!!
    de 10 zile...trend, neagra..si ceva optiuni mai de soi pe ea climatronic,parbriz incalzit jante de 18"...Nu m-as mai da jos din ea.
    Daca aveti bani luati-o!!!! E un vis..
    0 1
  • andrei_hbi
    o astept ca painea calda`!!!
    astept la un titanium x cu tot ce trebue motot de 2.0l 140 cp cutie in 6 piele akantara negra toata masina , am teremen 3 luni dar sper din tot sufletul sa vina mai repede ,ma-m dat cu un a cu acelasi motor e senzatzieeee.... SUPER masina .....!!!!!! Inainte sa cumparatzi testatzi foarte bine piatza si vetzi observa ca ford este o masina extraordinara din toate punctele de vedere . mai ama si alta masina nemtzeasca .
    0 1
  • nonick
    o astept ca painea calda`!!! 2
    si eu am aceasi masina ca si tine ma refer motorizare , culoare , titanium X ...dar mie mi-au dat un termen de 4 luni :((..tu cand ai facut comanda? si de unde esti daca se poate...chiar e nasol sa imi vina masina prin noiembrie - decembrie :((
    0 1
  • andrei farcas
    ford
    ma dragilor am inteles de noul mondeo
    da io am un mondeo tdci (2004) varianta gia . unde gasesc un motor de ridicat scaunu fata
    ?
    0 1
  • A fost dragoste la prima vedere
    M-am indragostit de ia la prima vedere si nu mai am rabdare pana nu o vad si in parcare.Am achitat deja avansul si sper sa o pot lua saptamana viitoare.Acum dupa mai bine de o luna, nu stiu dar parca din spate nu arata foarte bine sau poate arata pre bine din fata.
    0 1
  • Ford
    E superba masina, am vazut-o live si "stand" la Mall in Timisoara.E superba...lux, era fata in fata cu un A6 si nu am putut spune ca-mi placea Audi mai mult cum arata.Cat despre fiabilitate ce sa spun...mai am pina la el, am un Focus din 2002, de .8 pe benzina (115cp, combi...bla....bla).Sunt absolut incantat, si am mers si pe Octavia, si pe Golf, si pe Passat, C3, C5, Megane2 samd.Tinuta de drum, te tine cand dai talpa, silentios, cand calci mai tare motorul inspira putere, etc.Il am relativ de curand, dar referindu-ma la o situatie de termen mai lung, am un coleg care are un Focus combi pe diesel, de 90cp.Il are de 2 ani, face cam 35k km pe an.De cand il are i-a schimbat partea de curea la distributie, ca asa cerea cartea.De atunci nu a mai avut interventii, nu stie ce sunt alea probleme.Asa mi-a si zis cand l-am intrebat daca are mecanic propriu, in eventualitatea problemelor "ce-s alea?, o sa vezi ca....nu prea o sa fie cazul".Si cred ca fiabilitatea Ford nu de va dezminti vreodata.Daca mi-as permite mi-as lua fara ezitare acest nou Ford Mondeo.
    0 1
  • Ford Titanium
    Carcotasii tot carcotasi vor fi, si vulpea despre struguri o sa spuna ca sunt acrii, dar ei sunt prea sus.
    sunt curios ce masini conduc cei care blameaza fordul, si mai ales cate au condus la viata lor.
    in august am dat si eu comanda de un titanium plus ceva obtionale in plus, am ales motorul pe benzina de 2l si 145 cp.
    abia astept sa vina, doar la masina asta visez de cand am condus una.
    0 1
  • cosmin
    noul ford mondeo trend
    ba fratilor...miam luat si io un ford mondeo din asta nou trend...din 2007...e super fain frate...imi place la nebunie...
    0 1
  • e meseriasa masina,da rau de tot
    0 1
  • anderi
    tare
    ce-a mai tare masina,passaturile si altele sunt varza.am din toate cate unu si am vazut comparatia.cine nu cunoaste sa nu vb
    0 1
  • andrei
    o intrebare
    vreau sa iau un mondeo nou si m-ar interesa consumul!!! pls help me
    0 1
  • andrei
    help
    as cam vrea un 18 diesel
    0 1
  • re andrei
    salut..eu am un 1.8 tdci 125cp de care sunt extrem de multumit, aproape 9.000 de kilometri si nicio problema, nici greierasi nimic..cosumul mediu pana acum e pana in 6.8-6.9 litri, cu mers prin oras si prin afara cam 40-60%. e o masina buna, extrem de corecta pentru pretul pe care il are..numai bine
    1 1
  • cipry bv
    cel mai tare ,am avut deosebita placere sa testez un MONDEO 2007 clasa net superioara. BRAVO FORD
    0 1
  • hey
    voi sunteti nebuni kum sa cumparati mondeo asta ku passatu :)))) ..reveniti-va !!!
    1 0
  • Vampirel
    E belea
    Masina e belea [;)] si ii sfatuiesk pe cei care critica si spun vai ca nu stiu ce ii naspa si arata oribil sa nu mai faca afirmatii de genu pana nu vad masina in fata ochiilor [;)] uitativa atent la detalii e superba [:X ]
    0 1
  • florin
    mondeo
    e o masina super reusita si super faina imi place interiorul e ca o nava spatiala si exteriorul e mai furios ,ce sa mai vb e BELEA DOMNE
    0 1
  • googosarul
    ford mondeo
    Ce pot sa zic, decat Found On the Road Dead= FORD
    0 1
  • cristi
    1.8 tdci 125 cp v max????
    salutare am si eu new mondeo trend 1.8 tdci 125 cp M6 si as fi curios daca mai are cineva dintre cei care citesc aceeasi versiune sa imi spuneti si mie ce viteza maxima ati atins............a mea nu a trecut de 210.....nu ca nu ar fi suficient pentru motorul ei dar zicea cineva cu acceasi versiune pe un forum ca a prins 230 si nu prea as crede......poate la vale....si nu la noi in tara ca nu ai vale pe autostrazi.....astept raspuns va multumesc sau pe messenger cristi_belu81
    0 1
  • New Mondeo
    Sincer passatu e o porcarie de masina...are un prieten si pana la 50.000 de km a fost cu el e 3 ori la garantie si chiar fratesu are noul mondeo si e foarte multumit..e 1.8 la 125 cai...sincer e o masina reusita cu bordu de tip Kinetic chiar isi face banu si k durabilitate si calitate este peste un passat
    0 1
  • Focus
    Am un Ford Focus din 2002 L-am adus din afaraam un an de zile si am facut cam 15mii de km cu el si nu am intimpinat nici o problema decat ca am schimbat uleiul si filtrele ca asa se cere si asa este mai bine deci consumabilele cum s-ar spune ca fiabilitate este foarte bun va dati seama noul mondeo???? SUNT FOARTE MULTUMIT DE ACEASTA GAMA DE MASINI BRAVO FORD MULTI ANI PE PIATA
    0 1
  • das reich
    noul ford mondeo
    noul ford mondeo 1.8 tdci 125 cp , are distributia - legatura vibrochen - ax came - pe lant sau curea ?
    0 1
  • STELIAN
    NOUL FORD MONDEO
    CEL MAI ADEVĂRAT DIN TOATE COMENTARIILE ESTE FAPTUL CĂ GUSTURILE NU SE DISCUTĂ. CHIAR AR FI TRIST CA TOŢI SĂ AIBĂ ACEEAŞI OPINIE. DESPRE '' NEW FORD MONDEO'' POT SPUNE CĂ PRIMA IMPRESIE A FOST UNA NEUTRĂ, ASTA ŞI PENTRU CĂ-MI PLAC MAŞINILE NEMŢEŞTI. INTÂMPLATOR AM FOST PUS IN SITUAŢIA SĂ '' ZĂBOVESC'' MAI MULT TIMP LÂNGĂ UN '' NEW FORD MONDEO '' MOTIV PENTRU CARE L-AM STUDIAT MAI ATENT. LINIA SPATELUI CARE INIŢIAL MI-A DISPLĂCUT CEL MAI MULT, A INCEPUT SĂ-MI PLACĂ, IAR PE ANSAMBLU CAROSERIA IMBINĂ CONCEPTUL DE MAŞINA DE FAMILIE (CHIAR DE PROTOCOL )
    CU CEL DE MAŞINĂ CU UŞOARĂ TENTĂ SPORTIVĂ. IN FINAL M-AM DECIS SĂ-MI IAU UNA, FIIND ATRAS ŞI DE POLITICA DE CRIZĂ A ROMCAR MOTORS, PRACTICATĂ IN VARA LUI 2009.
    AM LUAT UN TITANIUM X IN 4 UŞI, NEGRU METALIZAT, 2,O TDCI 140CP, MULTIPLE DOTARI PRINTRE CARE PIELE, FARURI AUTOADAPTIVE CU XENON , ANVELOPE DE 235 / 45R17. MAŞINA ESTE TARE. ARE NERV, TE FACE SĂ SIMŢI CĂ ARE PUTERE, ESTE STABILĂ, LA VITEZĂ IŢI DĂ SENZAŢIA CĂ SE LIPEŞTE DE DRUM, ARE DIRECŢIE SIGURĂ, ARE HABITA-CLU GENEROS. PREŢ DE CATALOG 28000 EURO, PREŢ DE ACHIZIŢIE 18435 EURO ! MAI POMANĂ DE ATÂT CE VREI.
    0 2
  • vreau
    eu am ford din 1993 nici pe el nu il compar cu logan
    0 1
  • FRUMOS
    MONDEO NEW este super il am din 2008 , am parcurs 85000 KM prin tara si in afara fara nici cea m-ai mica problema.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru