Noul Hyundai Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.12.2006
Hyundai a lansat noul Coupe, denumit oficial SIII. Noua versiune vine cu un design nou si cu motorizari pentru toate gusturile.

Hyundai a lansat cea mai noua versiune a modelului Coupe. Noul Hyundai Coupe SIII va fi comercializat incepand cu 1 ianuarie 2007.

Generatia noua a primit un design interior si exterior nou. Farurile sunt mai alungite, grila fata mai agresiva iar farurile de ceata redesenate. Spatele a fost si el schimbat, de la stopurile redesenate pana la tevile duble de esapament integrate.

La interior cumparatorii pot opta, chiar si pentru modelul standard, intre piele de culoare rosie sau neagra. Schimbari se observa si la consola centrala care are acum un aspect mai sportiv datorita finisajelor de metal care se regasesc de fapt in toata masina, de la volan la gurile de ventilatie. Coupe SIII este dotat si cu sistem audio compatibil iPod care se regaseste si pe varianta standard a modelului.

Prima varianta de motorizare, 1.6 litri 16 valve dezvolta 103 cai putere si foloseste o transmisie manuala in 5 trepte. Varianta medie este un motor pe benzina de 2 litri care dezvolta 141 de cai putere.

Aceasta motorizare ii permite lui SIII sa ajunga de la 0 la 100 km/h in doar 9.3 secunde si sa atinga o viteza maxima de 207 km/h. Varianta top de motorizare este un motor V6 de 2.7 litri si 165 de cai putere care propulseaza masina pana la 225 km/h. Aceasta ultima varianta vine echipata si cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte.

La capitolul securitate, Hyundai Coupe vine echipat cu centuri pretensionate in trei puncte, airbaguri laterale si frontale si cu intarituri de absorbtie a impactului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru