Noul Kangoo 2007!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 23.11.2006
Renault a pregatit un model Kangoo imbunatit pentru 2007. Printre principalele imbunatiri se numara emisia de carbon considerabil scazuta.
Renault Kangoo continua sa fie unul dintre cele mai populare vehicule practice. Francezii au pregatit pentru anul 2007 un model subtil revizuit dotat cu echipament imbunatit.

A opta generatie a lui Kangoo vine in doua versiuni, Authentique si Expression, si este prevazuta cu doua variante de motorizare pe benzina si doua pe diesel, puterea motoarelor fiind intre 68 si 95 de cai putere.

Versiunea pe benzina dispune de propulsoarele de 1.2 litri si 1.6 16v, iar cele pe diesel ofera variantele de 1.5 litri dCi 68 si dCi 84 common-rail. Noul Kangoo aduce un element unic in clasa sa - transmisia automata.

Principalele imbunatiri aduse includ sistem de aer conditionat cu filtru de polen. Noul Kangoo devine cel mai nepoluant model din segmentul sau, printr-o emisie de carbon redusa la 139 grame dioxid de carbon pe kilometru.

Tinta de vanzari pentru Kangoo 2007 prevede 1 milion de unitati pana in 2008.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru