Noul logo Fiat, premiat

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 05.11.2007
Noul logo de marca a celor de la Fiat a fost premiat de una dintre cele mai tari companii de publicitate ale lumii.

Noua sigla Fiat, care a aparut odata cu lansarea noului Bravo in Italia acum un an, a castigat distinctia "Grand Prix Brand Identity" la categoria Logo Design. Criticati de multa lume pentru faptul ca si-au schimbat foarte des sigla (anterioara schimbare a avut loc in 2000), italienii reusesc astfel sa vina cu un motiv foarte bine infipt pentru decizia companiei.

Premiul Grand Prix Brand Identity este decernat anual de catre divizia B2B a grupului Reed Elsevier, una dintre cele mai mari companii de publicitate si comunicare ale lumii. Noul logo Fiat a fost cerat de RobilantAssociati in colaborare cu Centro Stile Fiat, amintind de sigla care a stat pe modelele italienilor intre 1931 si 1968.

Caracterele albe pe fond rosu si marginea cu efect 3D evoca evolutia tehnologica, designul italian si individualismul, subliniind, spun cei de la Fiat, "schimbarea in continuitate".

Comentarii (3)

  • razvan
    tot praf ..
    sigla o fi marfa, design-ul tot .. de la grande punto totusi ma asteptam la mai mult, acum a aparut bravo care e frumusel el asa, dar tot praf (dpdv al review-urilor) asadar .. cu ce ajuta pe fiat sigla premiata ?
    0 0
  • beton
    Sunt foarte buna masini. am un grande punto 1.3 multijet 90 de cai... de un an jumate... si nu am avut nicio problema cu ea. Consum de 4.2 inafara.. 5 si ceva in oras... ce mai vrei... si mai are si putere... am mers cu 190 cu ea... frate, mai mult nici nu cer de la aceasta masina.
    Am facut drum de 2500 de km dus intors... tot fara probleme... numai de bine pot sa zic de aceasta masina.... care are aceasta masina vb altfel despre...
    0 0
  • madalin
    degeaba
    chiar daca au premiat ei felul in care arata sigla, nu cred ca ar mai face asta dupa ce a fost montata un an pe o masina, ptr ca intra apa si nu se mai vede nimic. Auzi efect 3d :)))). Asa sunt italienii, simpli esteticieni,.......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru