Noul Maserati Coupe, la Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.01.2007
Noua generatie a lui Maserati Coupe va fi lansata la Geneva. Deocamdata, va prezentam o imagine neoficiala a viitorului model.

Salonul Auto de la Geneva, care va incepe in martie, ne va rezerva si in acest an o multime de noutati absolute. Una dintre ele vizeaza noua generatie a lui Maserati Coupe, model asteptat cu sufletul la gura de iubitorii marcii italiene.

Nu exista inca imagini oficiale cu noul model, insa informatiile care vin din Cizma spun ca noul model va dispune de un V8 derivat de la Ferrari iar deisgnul va fi inspirat din modelele de succes ale Tridentului din trecut, in principal fiind vorba de superbul A6 GCS creat de Pininfarina in 1954.

Pana cand italienii vor lansa imagini cu noul model, va prezentam o fotografie creata in Photoshop care vrea sa reprezinte o imagine preliminara a noului Coupe si care subliniaza exact ceea ce modelul italian reprezinta: sportivitate si dinamism la maximum. Vom reveni cu informatii oficiale imediat ce aceastea vor fi disponibile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru