Noul Mini John Cooper Works

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 01.03.2007
Mini va prezenta la Geneva modelul Cooper S, imbunatit cu kit-ul supersportiv realizat de John Cooper Works.

Britanico-germanii de la Mini se vor prezenta si ei cu noutati la Geneva. John Cooper Works, producatorul de kituri supersport pentru gama Mini, a pregatit un pachet special pentru modelul Cooper S.

Kit-ul JCW ridica cu 17 CP si 10 Nm performantele modelului Cooper S. Cuplul maxim de 250 Nm se atinge la 1750 rot/min, iar puterea maxima ajunsa la 192 CP se realizeaza la 5000 rot/min. Mini Cooper S cu pachetul supersport de la JCW va costa cu aproximativ 1700 de euro mai mult.

Va oferim, in continuare, o galerie foto cu noul Cooper S dotat cu pachetul sportiv JCW.

Comentarii (3)

  • florin
    mini
    super tare
    0 0
  • MISTO NENICA......
    Masinutza asta este un mini bolid, daca reuseau sa ajunga cu puterea motorului macar la 400 de cp puteau sa o scoata la cursele de formula1.
    0 0
  • cooper S
    e prea tare motoru,1.6 si 192CP....pai de la versiunea de serie care are 115CP,pana la 192CP,e o dif de aprox. 80CP....ptr masinutza asta e cu mult peste ajuns,si cand vreodata o sa se faca un Mini de serie cu motor 1.6 de 400CP?......nust....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru