Noul Mondeo e aproape

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 05.10.2006
Viitoarea generatie Ford Mondeo incepe sa se contureze. Deocamdata avem in fata primele fotografii oficiale ale unui prototip al acestui model.

Dupa ce saptamana trecuta v-am prezentat cateva imagini neoficiale, realizate de amatori in timp ce noul Ford Mondeo sedan concept se pregadea pentru o sedinta foto, iata primele fotografii realizata la respectiva sesiune foto.

De fapt, modelul din imagine este unul dintre actorii principali ai viitorului film din seria James Bond, Casino Royale. Chiar daca nu este vorba de versiunea finala, de productie in serie, a noului Mondeo, imaginile ne dau cateva indicii referitoare la viitoarea generatie a berlinei Ford. Detaliile cum sunt eleronul posterior vopsit in culoarea caroseriei si jantele imense in stil Gallardo reprezinta insa elemente care nu se vor regasi pe versiunea de serie, acestea fiind rezervate pentrui prototipul care va juca in film.

Mai mult, din punct de vedere tehnic nici nu putem vorbi de un sedan in adevaratul sens al cuvantului din moment ce luneta se deschide in acelasi timp cu portbajaul pentru a transforma Mondeo concept intr-un hatchback neobisnuit.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru