Noul Nissan 350Z vine abia in 2009

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.09.2007
Fanii sportivei Nissan 350Z se vor putea bucura de o noua generatie a modelului abia in 2009.

Amatorii de masini supersportive se vor putea bucura de o noua generatie a modelului 350Z abia in 2009, cand se anticipeaza ca japonezii de la Nissan vor inlocui actualul model. Surse neoficiale au declarat ca noua sportiva japoneza va dezvolta pana la 350 de cai putere insa vorbesc despre doua posibile variante de motorizare: propulsorul V6 de 3.7 litri imprumutat de la Infiniti si actualul motor de 3.5 litri.

Recentele fotografii spion au aratat ca viitorul model 350Z testeaza constant alaturi de un Porsche Cayman, si se pare ca inginerii japonezi folosesc modelul german ca inspiratie pentru obtinerea unei generatii mai performante. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul supercar-ului GT-R care s-a axat pe tehnologia si performantele modelului Porsche 911 Turbo.

Fotografiile spion au demonstrat ca prototipul aflat in teste ascunde un acoperis rabatabil, ceea ce inseamna ca noua generatie va debuta in varianta coupe-cabrio. Inginerii Nissan isi vor concentra atentia asupra interiorului care va trebui sa stearga nemultumirile generate de habitaclul actualei generatii.

Comentarii (3)

  • ;)
    not bad ...
    1 0
  • pharao
    keine originality
    Nissan 350Z e masina super simpatica, dar daca se inpira din "curtea" altora...
    kah!
    anyway, bine ca si-au ales ca sursa de inspiratie un brand adevarat!
    0 0
  • Nissan 350z 2009 3.5 e o masina super tare atat cat pentru tuning si masina simpla.
    -350z I love You esti tare!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru