Comentarii (58)

  • scump rau de tot! mai bine iti iei noul megane 2 de la 12000 euro!!!!!!!!! si super dotat
    16 34
  • Sandel
    Voi face o comanda, si voi posta un jurnal de bord.
    24 11
  • ......
    FOARTE FRUMOASA MASINA! PESTE GOLF SI MEGANE....
    27 25
  • Sandel
    De acord cu decimus
    23 19
  • andrei
    .
    mi se pare mie sau seamana cu fiat bravo?
    14 23
  • ......
    AR FI VRUT SA SEMENE FIAT CU OPEL:))) FIAT ESTE O ALTERNATIVA LA DACIA LOGAN SAU LA RENAULT!
    17 31
  • :)))))
    @Decimus tu esti din cale afara pe langa domeniu ; pai italienii dupa ce ca au cele mai tari case din design din lumea auto le mai amaratilor astia de la Opel si motoarele diesel ; stai calm in banca ta , ca Magna si rusii ' baga' Opel-ul la apa in cativa ani ..si sa vezi atunci cum ii cumpara chinezii:)))))))))))))))))
    18 22
  • kim-vl
    Sedan
    Pe cand varianta sedan ?
    8 14
  • la ce bun un sedan ... tot opel va fi :))

    glumeam ;)

    suna cam scump pt ce stie sa faca ... dar poate apare vre-o promotie de criza, ca nu am auzit sa fi crescut in ultimele zile vanzarile asa "miraculos" :P

    ( daca te uiti la concurenta, care pune accentul destul de mult pe reduceri de pret ... opel asta o sa cam stea in parcarea dealerului.. )
    14 7
  • flaviu c
    New Astra
    se vede ca este alta masina (nu ca si golful care or mai scos o data golful V)
    fiatu si kia nu-s masini.....
    deci..
    f.multe alternative nu sunt
    desi s-au cam intins la pret.....conteaza f.mult si pretul optionalelor
    12 21
  • Oreste de la crevedia
    WTF
    flaviu c nu mai vorbi din auzite! Te faci de ras, pentru ca mai sunt si pasionati care CONDUC masini si pot face comparatii. Kia si Fiat nu sunt masini....??? si G6=G5?? Tu gandesti cand vorbesti??Macar ai calcat in ele vreodata? Cum poti sa iti dai cu parerea despre o masina ( opel astra ) ce inca nu e lasnsata la noi: nu ai mers cu ea, nu ai vazut-o "live"
    11 7
  • nu comparati astra cu golfu
    nu mai faceti comparatia asta pentru ca nu isi are rostu. dupa cum se poate vedea in poze astra are o suspensie care nu se mai regaseste pe golf inca din 2003. desi arata mult mai bine decat generatiile trecute totusi interioru este prea incarcat insa depsre calitatea interiorului inca nu am o parere pentru ca inca nu am vazut-o asa ca astept sa intre in show-room.
    11 8
  • opel
    fraier cine o sa isi ia opel. nu recomand
    6 22
  • luati opel si apoi va astept sa le schimbati cu noul megane!!!!!
    12 16
  • In pretul asta absurd de mare daca nu se gaseste ac automat, full electric si minim 6 airbaguri (de abs nu mai vorbim) cei de la opel sunt jepcari. Presimt ca peste 2-3 luni de la lansare vad oferta gen SUPER OFERTA DE LA NOUL OPEL PRET 11.000 EURO
    8 6
  • gresala
    Pretul de la Megane nu e asta ... pretul cu promotie e 12900, daca tot e facut tabelul asa. Pretul real este de 14300, si discount 1400 eur, din ce imi aduc aminte. Asta in cazul in care a observat cineva:) Si mai sunt unele greseli, dar ata ete.
    9 1
  • Andrei.P
    @oreste bai prietene vezi ca opel are o MARE parte din motoare de la FIAT. 1.3 CDTI, 1.9 CDTI 1.8 benzina si MULTE altele.
    5 4
  • Kia
    Cum poate sa fie Kia ceed mai scump la pret cu promotie decat la pret normal?
    5 2
  • INTREBARE
    De ce ,dupa 10 ani de functionare,un Opel Astra costa 2000 euro ,un Golf 4500 ,iar Fiaturile au deja doi ani de cand au fost duse la Remat,fiind asezate pachet peste un teanc de Renaulturi facute deja,,cuburi,, la presa hidraulica????
    13 9
  • OpelOwner
    Megan
    Daca va-ti uitat un pic pe discovery, doar ca sa inlocuiesti un bec la noul megan iti ia 45 de minute, trebuie sa dea roata jos sa umble la grila etc... pentru un amarat de bec... in schimb operatiunea asta la un opel se face in mai putin de 2 minute... asta e fost doar un exemplu, insa pot fii multe altele, e clar ca noul megan este foarte reusit, dar raportandune la drumurile noastre, la preturile pieselor, intretinere si altele, pentru romania opelul este o varianta foarte fiabila, recunosc ca nu am condus kia ceed si ca am auzit numai cuvinte de lauda la capitolul calitate pret, insa despre intretinere si restu nu stiu prea multe.
    11 4
  • Opel rules!!!
    pentru un neinformat de mai sus, motoarele de la noul astra nu mai sunt de provenienta fiat, sunt 100% opel.

    Am un astra gtc 1.9 150 cp de 2 ani si nu am avut nicio problema pana acum. Si GTC este cel mai frumos model coupe la ora actuala. recunosc ca imi place si noul megane coupe, dar la vw, audi sau altii nu au asa ceva in gama

    urmatoarea mea masina va fi Astra OPC care va apare in 2011. abia astept sa lupt cu Focus RS mai ales ca astra opc se mare ca va avea tot vreo 310cp .
    7 11
  • @jondaniel
    Avand in vedere ca luvrez intr-o fabrica care produce piese si pt motoare opel si pt fiat te anunt ca in continuare motoarele de opel sunt exact aceleasi cu cele de fiat.
    8 2
  • scumo dom'le scump
    Avand in vedere ca e un model 100% nou nu pot sa zic ca nu ma gandeam sa fie asa de scump. Oricum peste 3-4 luni sigur vor veni si reducerile!
    -----------------------------------------------------
    @jondaniel
    Sicncer GTC-ul e o masina superba, dar nu cred ca se poate compara cu Scirocco. Parerea mea.
    Iar la performante nu prea are ce manca Focus RS din el - no offence!
    8 4
  • tabelul nu are treaba cu realitatea....
    Pai Kia C'eed are 109 cp , nu 90, exista si varianta "Base" si pretul cu reducere e mai mic sigur decat cel de pornire. La ce mai faceti un tabel daca nu e corect?! Suna tare rau a reclama!
    5 1
  • @ Andrei.P.
    Singurul motor de origine fiat, e cel de 1.3 cdti (mJet in versiunea fiat). Motorul de 1.9 cdti nu se mai regaseste sub caoptele modelelor opel actuale (ma refer la insignia si la Astra). Motorul de 1.8 e productie opel 100%.

    @ Automarket
    motorul de kia de 1.4 are 109 cp si nu 90 cum ati scris in tabel.

    @steli_
    Nici nu se poate compara cu scirocco. In 1 rand, GTC-ul ar trebui sa il compari cu un Golf in 3 usi (unde Golf-ulpierde clar la capitoulu design). In al 2-lea rand, scirocco a aparut muuult mai tarziu decat GTC-ul si a fost construit ca si masina sport coupe si nu un coupe al golf-ului. Si in al 3-lea rand, Opel inca nu are urmas al calibrei care sa se bata de la egal, la egal cu scirocco. Si daca tot facem comparatii numai de dragul de a compara ceva, RS5-ul il manaca de viu pe scirocco. Sa nu mai vorbim de noul skyline.

    Si nu ai de unde sa stii ce o sa manace focusul din OPC. Opc-ul va veni cu o tractiune integrala, cu o punte independenta spate cu brate suprapuse si cu un motor ff puternic. Daca reusesc inginerii de la Opel sa seteze suspensia Astrei ca si la Insignia, Astra va avea un comportament neutru. Adica nu vei pute face drift-uri cu ea, dar va avea o trasa foarte curata. In plus, motorul de 2.0 litrii turbo de la Opel (conceptie 100% OPEL), e unul dintre cele mai moderne si mai bune motoare actuale. Are pe el cam tot ce s-a inventat nou in materie de tehnologie pe benzinare.

    Dragilor, daca tot va dati cu parerea despre ceva, indicat ar fi sa aveti informatii exacte si nu din auzite.

    Va doresc tuturor o zi minunate si drumuri sigure
    10 6
  • pt newton
    motorul de 1.4 de pe noul ceed are 90 de cp. nu mai are 109.
    2 0
  • catalinB
    @LUCCI
    Fiatul meu are putin mai mult de 2 ani si nu e la remat cum zici tu. Pot sa ma laud ca in 2 ani am schimbat doar un bec de la numarul de inmatriculare (si ala a fost gratis).
    3 2
  • ....
    Pentru cunoscatorii Newton si Jondaniel : singurul motor diesel propriu Opel este 1.7 cdti ; restul , respectiv 1.3 , 1.9 si 2.0( cele care le regasiti pe Insignia si noul Astra) sunt motoare Fiat ...nu va mai umflati in pene ca sunteti pe langa subiect
    6 2
  • ...
    Mai au un singur motor diesel, pe langa cel de 1.7 , de 2.0 ( provenienta ?????? ) dar l-am gasit doar pe Antara ( in 3 nivele de putere , cilindree 1991cm)
    1 1
  • @gko
    Daca cascai bine ochii si nu te umflai in pene, ai fi vazut ca am scris ca singurul motor de origine fiat pe astra e cel de 1.3. Am amintit ce cel de 1.9 nu se mai monteaza pe modelel noi opel (motor tot de origine fiat). De altfel si Fiat-ul a renuntat la 1.9 M-Jet. Cel de 2 litrii e conceptie proprie GM. Si motoare pe benzina nu au imprumutat de la grupul Fiat. Chiar tu ai spus in comentariul de mai sus ca mai au un 2.0 diesel de provenienta????? (GM)
    0 3
  • @gko citat: "Mai au un singur motor diesel, pe langa cel de 1.7 , de 2.0 ". Wrong again. Daca citeai articolul vedeai ca mai au un diesel de 1.3 de 95cp *(del de origine Fiat de care spuneam in 1 post). Dar e mai usor sa jignesti oamenii in necunostinta de cauza, decat sa te documentezi.

    2.0 cdti e montat pe Insignia in 4 variante de putere: 110, 130, 160, 190 cp (cel de 190 fiind bi-turbo)
    0 2
  • Alexandru
    Noul Opel Astra
    Informatii si motorizari noul Opel Astra gasiti si la http://www.astraforum.ro/forums/default.aspx?GroupID=47
    1 1
  • nasol
    scumpa rau de banii astia mai bine imi iau un golf 6 sau un seat leon model nou
    1 3
  • ........
    Newton baiatule ...in primul vorbeam de motoare diesel , nu de cele pe benzina .In toata gama Opel , exista 2 motoare diesel proprii : 1.7 si 2.0 ( acesta din urma de pe Antara , cel de 1991 cm ) ; cel de 1.3 si cel de 2.0 ( de 1956 cm , care il regasesti pe Insignia in 3 variante de putere ) sunt motoare FIAT ...cel de 2 litri inlocuieste 1.9 Mjet , inclusiv cel biturbo ....si, apropo, nu cred ca am jignit pe nimeni ...
    2 2
  • nic
    @decimus4u toata familia mea conduce Fiat de mai mult de 2 ani! din cand in cand il mai ajutam si pe un vecin care nu-si mai scoate opelul din service!
    asa ca, sa incercam sa nu generalizam... pentru ca nu e cazul
    3 3
  • Oreste de la crevedia
    adaugare
    1.7 diesel este preluat de la Isuzu
    2 2
  • Scump
    La pretul asta nu o sa aiba nici o sansa. Este greu sa te bati cu Golf-ul cerand un pret similar, unde mai pui ca nu vad ce ar avea in plus noul Astra fata de noul Megane. Daca mai adaug noua promotie Peugeot (vazuta aseara la TV) unde 308 costa 10.000E va fi greu, foarte greu.

    P.S.: Iar pt cei care ridica Opel la nivel de referinta tin sa le spun doar ca Opel este de foarte mult timp la limita falimentului, nu sunt decat niste masini decente care au un pret SECOND HAND foarte corect. Opel nu a fost si nici nu este un motorist bun.
    4 5
  • Circotasul auto
    Astra New
    Astra va bate Golful . Este o mini INSIGNIA , s-a plimbat cineva cu insignia ?? Insignia a batut marele Passat in Europa si asa o sa pateasca si Golf-ul fiind batut de Astra . Exceptie ROMANIA , unde s-a inventat prostia si nu poti sa scoti din capul maselor - Golful si manelele .
    10 1
  • frumos
    @LUCCI
    este irelevant exemplul tau, am un vecin care detine un megane 1, si se apropie de 10 ani, masina este in stare foarte buna, si am vazut in germania passat-uri si golf-uri de 3-4 ani facute praf, deci mai conteaza si cine si cum le mai conduce, iar referitor la astra,
    daca mai scad pretul eu cred ca o sa se vanda la fel de bine ca si celelalte masini din clasa ei.............totul tine de preferinte si de gust
    1 1
  • pentru admin:este gresita puterea lui kia ceed...are 109 cai NU 90!
    0 2
  • @unu
    Nu sunt gresite datele!!! 1.4 90CP uitate aici si o sa-ti dai seama http://www.kia.ro/ro/showroom_date_tehnice/ceed_fl
    Mersi mult!
    2 0
  • pret
    La banii astia cumpar MASINA nu caruta!
    3 2
  • @ catalinux
    uitate si ce dotari are 308 in standard la 10000 euro!!! probabil fara TVA sau cu remat inclus!!! meganul 3 cu remat e la 12000 dar vine si cu foarte multe dotari in standard fata de concurenta
    1 1
  • Astra
    Imi place arata foarte bine, pacat de pret. Nu stiu cine o sa se inghesuie la un motor 1.4 pt. 14000 si ceva de euro. Calitate da, pret ba. Reduceri vor veni peste 6/8 luni.
    2 1
  • atentie
    kia
    ceed nu are cumva la 1.4 109 cpnu 90?
    0 1
  • Crysty
    Astra
    Daca pe aceasta tema sunt multe comentarii facute inseamna ca e o masina titrata, implicit o marca titrata!
    Consider ca pretul este bine gandit, si este mai scumpa decat concurenta pt ca este nou lansata! Oricare marca ar lansa un model tot i-ar pune un pret mai ridicat decat al concurentei!
    Luati masini mai ieftine (Megane, 308) decat Astra si veti da pe piese valoarea dubla a masinii, pt ca o stim cu totii: preturile pt franceze sunt mai mari decat ieftinele nemtesti (Vw si Opel).
    7 0
  • Etienne
    Astra noua, veche , si mai veche
    Destul de disperata strategia lui Opel de a vinde 3 generatii ale aceluiasi model (Astra) in paralel. Oare cand va aparea la vanzare Kadet-ul (asa, pentru prezenta in segmentul low)? In rest, nici prea urat , nici prea frumos, nici prea original noul Astra; poate doar cam scump, dar vor urma , cu siguranta, niste promotii, cu discount-uri, care sa-l plaseze si pe Opel la nivel cu concurentii directi. Marketing-ul lui Opel a functionat si in cazul Astra la fel de bine ca si in cazul Insignia, prezentand masina ca o masina "inaintea timpului ei"; asta ramane de vazut, mai ales ca in cazul Insignia asta nu chiar adevarat. Asteptam testele Automarket cu diferite motorizari.
    0 10
  • @ Etienne
    Nu e disperata strategia Opel, eu zic ca e una inteligenta (asemeni Skoda Octavia Tour, 1 si 2). Opel ofera produsul, daca exista public si se cere foarte bine.
    Oricum Astra Classic arata mai bine decat Logan-ul tau obosit, care de fapt e evolutia Solenzei, care a inlocuit Super|Nova, avand radacinile in Nova. Deci sa recapitulam: Logan-ul tau obosit MPI e de fapt Nova (are cel putin acelasi motor, invecit si obosit).
    11 0
  • bey shmekere
    noul astra
    Cati apostoli care nu vad succesul masinii decat din prisma pretului; mai asteptam 2-3 ani sa treaca vrajeala asta de criza si atunci vedem ce mai cauta romanul... Astra a fost si va ramane in continuare una dintre cele mai iubite masini. Cine nu stie ce e un Opel actual sa stea acasa si sa nu mai dea cu mucii p-aici. Legat de pretul de plecare este acelasi cu al generatiei actuale nivel de echipare Enjoy cu diferenta ca la nou avem 100 CP fata de 90 la vechia; tind sa cred ca va avea standard AC-ul in pretul asta plus ESP si minim 4 airbag-uri. Si ce daca se pastreaza in continuare in fabricatie modelul actual? masina a fost cumva un esec sa nu o pastreze in productie? parca o gramada de romani si-au luat astra classic.... de ce sa nu-si ia si astra h in continuare mai ales ca e foarte atractiva ca si gama de caroserii plus pretul care va fi special. Oricum la noi masina asta nu va fi in top din cauza mentalitatilor proaste; vom vedea in afara cum ajunge masina nr 1 a Europei, nu la clasa compacta... Si astia care au tot aburit-o cu falimentul din ultimul timp sunteti prost (cred cu intentie) informati. Mai studiati inainte de a da cu scuipat. Parc exista internet cu o gramada de informatii, e greu sa cautati?...
    7 0
  • adn opel
    rusii o sa fac opel inca 50 de ani
    pt cunoscatori
    Rusii la sf celui de al 2 lea razb mondial au furat o linie de montaj Opel cu totul si au dus-o la ei si oare ce au facut?Moskvici care este un opel Kadet,oare de ce aceste masini rusesti le vedem si azi ?ca sunt proaste sau ca sunt OPEL LA BAZA,desteptarea oameni buni,OPEL o sa devina o marca globala si una fialbila rau de tot,rusii nu se baga in rahaturi care nu tin ,ei se gandesc ca mai au si mafie si trebuie motorizata..vezi LADA care fugea de rupea pamantul dupa tir sa ...,unii manaca ..pe bat ca nu stiu cat aport tehnologic si inovativ au adus cei de la opel..plus sintagma DAS AUTO pe care cei de la VW au cerut voie .. pe bani normal ..sa o foloseasca,nemtii nu sunt nebuni ca unii..loganisti... sa zica asta-i o masina si cand colo este o lada cu roti pt piata si sa conduca pocnitorile coafate cu permis de 2 luni,sa auzim de bine.
    13 0
  • claude
    sunteti varza
    sunteti varza, opel nu mai are reputatia buna in west de ani de zile, acuma s ai redresat cat de cat reputatia cu insigna, in rest e varza opel, si oricum nici model care se vinde bine nu mai au , vectra desastru financiar, asta nu se mai vinde bine de mult, nici nu stiu daca s au vandut bine vreodata ma refer la model care mai este acuma la catalog, si corsa nici nu see mai vinde, si nu vorbim de sigmum de tigra antara care nu s au vandut nici la inceput bine.si oricum totii analist financiar au zis deja ca cand opel nu mai va fi un brand GM o sa se prabusesc, din causa ca nu are productia sufisant de mare.
    1 13
  • bey shmekere
    claudel
    Bey claude, s'il te plait... va e invata romana; ce ne zici tu acolo legat de succesul anumitor modele ne lasa rece; sa luam situatia actuala: insignia e nr 1 in clasa medie (concurenta super puternica); corsa nr 2 in clasa mica; astra nr 3 in clasa compacta si luna viitoare se schimba cu noul model. plus 1 din 5 monovolume vandute pe piata europeana este un opel. Mai vorbim...
    10 0
  • cristi
    astra
    Am vazut Opelul acesta la teste in Spania si chiar am discutat cu cei care le conduceau (eu nu am condus-o, deh, concurenta).
    E o masina frumoasa in realitate, iar interiorul e peste vechea generatie la calitate materiale si fabricatie.
    Mi se pare cam scumpa pentru ce ofera.
    Ca si calitate pret merg pe mana lui megane 3.
    Nu vorbesc de coreene, care sunt sub masinile europene din pct-ul meu de vedere, calitativ si cu costuri de intretinere mari (cei care au avut, repet aU AVUT, pot sa confirme).
    1 3
  • Succes in Romania ....NU CRED
    Volkswagen Golf generatia a VI-a motor 1.4 pret de plecare 12.825 euro TVA inclus dotari standard: airbag frontal sofer si pasager, airbag lateral sofer si pasager, airbag pt cap stanga + dreapta + airbag genunchi pt sofer, aer cond Climatic, geamuri fata+spate electrice, inchidere cu telecomanda,suspensie independenta pe ambele punti,servodirectie electromecanica,reglabila in functie de viteza,E.S.P, computer de bord,radio CD cu Mp3, oglinzi reglabile electric si incalzite,5 stele la siguranta.
    24 milioane de Golf-uri vandute de-a lungul timpului.

    P.S.
    TSI motorul anului 2009 asa ca.....mai cititi si dupa aceea comentati
    Uitati-va pe APIA si vedeti cum sta Opel-ul... :-)
    2 9
  • prietene vz ca pretul la golful tau 6 atat de laudat e fara tva citeste mai bine inainte sa postezi
    2 0
  • @D.S.
    "Uitati-va pe APIA si vedeti cum sta Opel-ul... :-)"

    la rolls royce te-ai uitat are 0 dar la Dacia te-ai uitat e pe primul loc
    deci dupa deductia pe care o faci tu prin comentariul de mai sus inseamna ca Dacia e cea mai tare masina si rolls royce e praf
    Apropo motorul anului dar Opel are masina anului Insignia adica toata masina cu motor cu tot nu numai motorul cum a luat VW


    Parerea mea Opel a dat din nou lovitura cu noul Astra asa cum a dat lovitura si cu Insignia desi in romania se mentine spiritul de turma VW
    Opel are un singur "handicap" in romanica si anume acea expresie ca "Opel in Germania e masina saracului" deci romanul vrea o masina care sa para scumpa desi majoritate manelarilor nu stiu ca VW a fost creata de Hitler ca o masina ieftina pt poporul german
    Zicea cineva ca opel astra are suspensie de golf 3 dar el a vazut numai poze "Dacă suspensia faţă rămâne de tipul McPherson, pentru suspensia spate inginerii noului Opel Astra ne gratulează cu o premieră inedită: pentru prima oară pe o maşină de serie este îmbinată o punte torsională cu soluţia "braţe Watt" " deci lasa pozele citeste
    SI inca ceva designul VW este aproape acelasi de 10 ani cu mici facelift-uri si rotunjiri in rest nimic nou cu exceptia VW Scirocco
    9 0
  • ha ha
    Daca acum detin un GTC si sunt foarte multumit de el, clar ca urmatoarea masina va fi tot Opel.

    Cand am vrut masina sport/coupe in clasa compacta, sincer GTCul nu a avut rival. Golf, A3, Megane, toate in 3 usi nu sunt asa reusite la design.

    GTC nu se va bate niciodata cu Scirocco, poate doar noul Astra GTC, care este posibil sa aiba si alta denumire.

    oricum, urmatoarea mea masina va fi noul Astra OPC care va aparea in 2011 si se va lupta cu Ford Focus RS de 305cp. Golf nu prea are ce sa caute in lupta asta, la fel si Megane RS.
    4 2
  • opel
    opelu este cel mai bun.....recomand tuturor opelul...... orice model .....si mai taceti cu fiat sau kia ....sunt 2 marci bune ....dar nu se compara cu un opel
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru