Noul Opel Corsa – primele fotografii

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.05.2006
Dupa ce rivalii de la Peugeot si Renault au atacat abrupt in ultima vreme prin noile Clio III si 207, a venit randul celor de la Opel sa vina cu ceva nou in clasa mica.

Germanii de la Opel nu le-au publicat inca oficial, insa AutoMarket vi le prezinta in avanpremiera. Sunt primele fotografii ale noii generatii a modelului Opel Corsa.

Din punct de vedere stilistic, noua Corsa se anunta a fi o Astra de dimensiuni reduse. Iese insa in evdenta desenul mai proaspat si geamul mic lateral din imediata vecinatate a montantului parbrizului, in sitlul lui Grande Punto. Iar acest lucru nu este o intamplare. De fapt, structura noului model este aceeasi cu a celui italian, reprezentand un vestigiu ramas din timpul colaborarii dintre GM si Fiat. Interiorul nu reprezinta o revolutie in materie, insa merita specificat desenul placut al plansei de bord.

Sub capota ne intalnim cu JTD-urile celor de la Fiat, in doua versiuni: 1.3 si 1.9. In acelasi timp, varianta 1.6/180 CP pe care am vazut-o deja pe Meriva va echipa Corsa OPC, versiunea sportiva a micutei germane.

Una peste alta, noul Corsa pare sa aiba toate atuurile unui model care va lupta cu toate puterile contra “micilor giganti” Clio III, Grande Punto si 207.

Detaliile tehnice detaliate vor veni in cateva zile, dupa lansarea oficiala a modelului german.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru