Noul Scenic in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 12.09.2006
Oferta masinilor Renault pe piata romaneasca s-a diversificat de astazi. Compania franceza a lansat in Romania varianta imbunatatita a noului Scenic si Grande Scenic 7.
Renault lanseaza pe piata romaneasca versiunea imbunatita a noului Renault Scenic cu 5 locuri si Grand Scénic 7 locuri, o dubla oferta exclusiva in segmentul monovolumelor compacte.

Oferta de motorizari pentru noul Scénic si Grand Scénic 7 locuri cuprinde trei diesel-uri cu tehnologie common rail si un motor pe benzina 16 supape. Gama de transmisii este compusa din doua cutii de viteze manuale cu 5 si 6 trepte si o cutie de viteze automata proactive. Ansamblul acestor grupuri motopropulsoare asociaza placerea de a conduce si respectul pentru mediul inconjurator, cu emisii de CO2 la cel mai bun nivel al categoriei.

In completarea elementelor de siguranta activa, noul Scenic reia ansamblul elementelor de siguranta pasiva de care dispune Scenic II, creditat cu 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP. Design-ul exterior al noului Scenic continua linia deschisa de predecesorul sau, imbogatindu-se totodata cu elemente noi care modernizeaza linia modelului. 

Noul Scenic si Grand Scenic 7 locuri dispun de o oferta larga de motorizari: trei motoare diesel dotate cu tehnologie common rail si un motor pe benzina cu 16 supape.
Cu o cilindree de 1.5 l pana la 1.9 l, puterea motarelor diesel se esaloneaza de la 80 la 120 CP (60 la 88 kW). Motorul pe benzina dezvolta 110 CP. Oferta de transmisii este imbogatita de doua cutii de viteze manuala cu 5 sau 6 trepte si o cutie de viteze automata proactiva.


Ansamblul acestor grupuri motopropulsoare asociaza placerea de a conduce si respectul pentru mediu cu emisiile de CO2 la cel mai bun nivel al categoriei.

Pretul CIP al noului Scenic, versiune Authentique 1,6 16 V 110 CP este de 13 141 euro si 15 794 euro cu toate taxele.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru