Noutati Volvo 2008-2010

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 04.09.2007
Volvo va scoate in maxim doi ani din gama sedanul S40 insa linia de modele a suedezilor se imbogateste cu XC60.

Ultimele stiri despre Volvo se leaga exclusiv de posibilitatea ca productorul suedez sa fie cumparat de BMW. Ei bine, trecem astazi la cateva informatii legate de viitorul gamei suedeze.

Colegii de la Automotive News afirma ca, pana in 2010, nou-lansata generatie a lui S80 va ramane in mare parte aceeasi pe care o stim si astazi. Aceeasi situatie se regaseste si in cazul lui C70 sau C30. In cazul lui S40, vestile nu sunt atat de placute.

Berlina suedeza va iesi din gama Volvo din cauza unei tentative de canibalism intern cu S60 (pretul prea apropiat si dimensiunile la fel de apropiate). Apropo de S60, acesta va dispune de o generatie noua in 2010, care va fi putin mai mica, contrar tendintei actuale din industrie de a mari dimensiunile modelelor. Evident, scopul Volvo este de a "creste" doua berline cu piete clare, S60 si S80, si de a atrage spre S60 cat mai multi dintre eventualii clienti ai lui S40, ultimul pe cale de disparitie.

In schimb, in gama Volvo va aparea XC60, un SUV compact (Volvo ar putea totusi sa il trimita pe piata in linia crossover-elor) care se va bate pe aceeasi piata cu X3-ul de la BMW.

Comentarii (3)

  • prudentul
    de ce mi-a fost frica...
    ...n-am scapat. Un sedan dispare si e inlocuit cu un SUV/cross-over. Au mai ramas doua sedanuri in productie. Trista situatie.
    0 0
  • da
    VOLVO rules !!!!!!!
    0 0
  • volvo
    nu stiu de unde luati stirile astea, dar pt ca habar nu aveti despre anumite marci, scrieti si voi ce apucati: ca modelele volvo se mananca intre ele...!sunt f multe modele volvo-se mananca intre ele. atunci si de la mercedes renunta la cateva modele, ca sunt prea multe, nuu?
    sunteti varza uneori! s40 si v50 se vand f bine, cel mai bine(si aici nu luam cazul romaniei..!), nu o sa le scoata veci!
    hai pa!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru