Oaie in piele de lup: Audi A5 cu aer de R8 by Hofele

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.08.2007
Hofele-Design a pregatit un kit special pentru noul Audi A5 inspirat din supercar-ul R8.

Noul Audi A5 a starnit interesul mai multor case de tuning. Este si cazul celor de la Hofele-Design, tuner specializat in modelele produse de constructorul din Ingolstadt, care si-a indreptat atentia asupra coupe-ului A5.

Tunerul german a dezvoltat un kit special care insufla noului A5 aerul sportiv al supercar-ului R8. Spoiler-ul fata cu prize mari de aer, formele rotunjite, grila lamelara si spoiler-ul spate care inglobeaza tevi de esapament cromate, dau un look mult mai agresiv decat cel al versiunii standard.

Pragurile laterale cu prize de aer si jantele din aliaj de 20 de inch, botezate Largo-RS, incaltate cu pneuri de 255/30 completeaza look-ul cu aer de R8. La interior Hofele-Design intentioneaza sa dezvolte pentru interior noi accesorii din fibra de carbon, lemn exotic si piele.

Sub capota, propulsorul de 3.0 litri care dezvolta 240 de cai si 500 de Nm a primit si el ajutorul celor de la Hofele. Multumita unui kit electronic, puterea a crescut pana la 280 de cai iar cuplul motor inregistreaza o valoare de 580 Nm.

Pretul acestui kit a fost fixat de Hofele la 1150 de euro.

Comentarii (4)

  • iarasi...
    ...faceti greseli. Daca asta e o oaie in blana de lup voi sunteti niste pustani calculatoristi in blana de jurnalisti auto.
    0 0
  • cressty
    :))
    mai frate... titlul se refera la faptul ca a5 este o oaie pe langa r8.ADICA A5 nu e la fel de agresiv si sportiv ca r8 la design. deci sa inteleg ca u te iei de jurnalisti?? in cazul asta cred ca ti-a dat cu virgula :)))) mai fa un calcul
    0 0
  • Patrick
    Pt "destepti"
    Pt cei doi destepti , voi trebuia sa scrieti despre masina nu despre prostiile ce la aveti in bostan . ex : Masina este frumoasa , sau - Masina este f frumoasa
    Mie imi place f mult si poate ajung sa o si cumpar
    0 0
  • cressty
    taci mah
    si atunci u de c te iei mah de noi??? trebuia sa scrii despre masini. ti-a dat tzeapa singur frate. si chiar este o masina frumoasa si sper sa reusesti sa o cumperi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru