Octavia Scout: SUV redus

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 22.08.2006
Cehii de la Skoda vor lansa la Paris un model care poate fi incadrat atat in clasa SUV-urilor de mici dimensiuni cat si in lista crossoverelor marca VW.

Skoda ne pregateste o surpriza la Salonul Auto de la Paris. Constructorul ceh va prezenta in capitala Frantei un nou model, un crossover apropiat de dimensiunile unui SUV compact, denumit Octavia Scout.

Modelul ca fi cu 16 milimetri mai inalt in raport cu actualul Octavia Combi 4x4 si cu 40 de milimetri mai inalt in raport cu versiune Combi cu doua roti motrice. Octavia Scout arata ca un SUV de dimensiuni mici, cele mai evidente indicii in acest sens fiind parasocurile negre, bandourile si pragurile laterale si jantele de 17 inch.

Viitorul model va fi motorizat de un 2.0 diesel cu filtru de particule (140 CP) sau, la alegere, de un 2.0 pe benzina de 150 de cai. Ambele motorizari vor fi acompaniate de o cutie manuala cu sase rapoarte.

Skoda nu a comunicat preturile noului Octavia Scout insa se cunoaste faptul ca intrarea sa pe pietele europene este prevazuta pentru primul semestru al anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru