Oficial: Alfa 8C Spider va fi produs in serie

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 26.09.2007
Alfa Romeo a confirmat intrarea in productia de serie a versiunii cabrio a lui 8C Competizione.

Alfa Romeo a confirmat oficial faptul ca versiunea cabrio a lui 8C Competizione, denumita Spider in cazul Alfa, va iesi pe piata ca model de serie. Foarte interesant este faptul ca informatia a fost facuta publica la New York, Statele Unite fiind piata pe care Alfa se va relansa prin 8C Competizione.

Nu se cunoaste inca pretul lui 8C Spider, insa se presupune ca acesta se va situa in jurul sumei de 185.000 de euro, deci cu circa 20.000 mai mult decat varianta coupe.

Comentarii (18)

  • nelutu16
    :)
    nu o sa se compare nici o data cu masinie nemtesti asa ca ......
    0 1
  • nelutu16
    :P
    la bani astea imi iau un bmw m6 cu cfe vreau eu pe el si mai si ramane pai nu?
    0 0
  • luativa voi nemtesti
    masinile italiene la sportivitate fac orice masina vreti voi........sa pisa Alfa asta pe M6
    1 0
  • zarnesteanu
    faina italianca
    Poate la fiabilitate vor avea probleme. Dar astea pot fi remediate in timp. In ziua de azi nu e mare lucru sa modifici niste fisiere si sa scoti un produs bun.

    La banii astia insa, un cumparator nu-si pune problema daca ii mai ramane ceva in buzunar, daca asigurarea e prea mare sau daca isi permite sa plateasca benzina. :) De la o suma in sus alegerea o faci cu inima. Iar cu Spider-ul asta Alfa Romeo se apropie bine de Ferrari si Lambo.
    Sincer, imi place foarte mult.
    0 0
  • superb
    Doamne, cat de frumoasa poate fi masina asta...
    0 0
  • Clarkson
    @nelutu16
    Zau? Ia zi-mi o masina nemteasca atat de SUPERBA!
    0 0
  • spider
    alfa competizione
    frate mashina asta arata prea bine,si detinatorilkor de bmw-uri mai lasati-o moale k va-u luat k-m multe mashini,cat despre alfa asta ramane de vazut ceea ce stie sa faca,sper sa faca ravagii.
    0 0
  • Vam-pirelu
    Alfa
    Mai nebunaticilor ... BMW, Mercedes, Audi, VW, Opel, nu o sa se compare niciodata cu o masina sport facuta in Italia ... daca nu ati aflat motoarele italiene sunt cele mai rezistente si cele mai costisitoare ... io sincer mai bine m-as plimba intr-un alfa de asta decat intr-un bmw-u sau mertzan
    0 0
  • audist
    =P~
    1. este incredibil de frumoasa masina.performantele sunt presupun asemanatoare cu 8c competizione.deci o super masina.pretul mi se pare putin cam mare.dar sunt aproape sigur ca ii merita...
    2. cum poti sa compari o masina germana mai ales
    m cu asha ceva...?? masina asta reflecta pasiune, libertate si sexicism. M este o masina sport cu performante bune si cam atat.
    1 0
  • "atat de superba"?????? prea multi romani
    0 0
  • No other comment...
    Poate cea mai frumoasa masina din lume la ora actuala. Sincer, nu exista masina pe care mi-as dori-o mai mult, indiferent de performanta, fiabilitate si alte povesti.

    Orice fier se repara sau se poate imbunatati, dar dintr-un BMW nu va putea nimeni sa faca o masina care sa te faca sa te simti ca in cea de mai sus.

    NU stiu cum e la condus, dar daca are tot motorul de 450 CP si se tine de drum precum alta Alfa Romeo, va ramane in istorie.

    Bravo Alfa! Pacat ca in Romania oamenii nu au educatia de a aprecia o astfel de masina.
    1 0
  • Alfist
    ...
    Alfa nu poate fi comparată cu alte mărci. Nu a împrumutat niciodata elemente de design, nu seamănă cu nimic altceva, e unică.
    0 0
  • beautiful.
    Sunt belea unii, parca ne-am nascut nemti, desi prima masina produsa in Romania dupa Second World War a fost un Renault 12 amarat. In fine...

    Eu zic sa cascati bine ochii cand veti vedea un astfel de model Alfa pe strada, sigur veti vedea si in Romania, si atunci sa analizati formele si sa o puneti langa un bolid german, si vedeti daca puteti regasi macar 50% din formele aceles pe vreo masina germana..eu cred ca nu incape comparatie. Daca ajung la un nivel superior cu fiabilitatea, Alfa asta va fi un cap de afis in categoria supercar. In rest, nimic de comentat. Stima !
    0 0
  • emil_u
    FORD-XR6-Tayfun-i da clase
    Inclusiv M6...
    Record last updated 08 / 25 / 2005
    Country of origin Italy
    Produced in 2005
    Numbers built N/A (Prototype)
    Body design Alfa Romeo Centro Stile
    Weight N/A
    Drivetrain
    Engine 90º V 8
    Engine Location Front , longitudinally mounted
    Displacement 4.244 liter / 259 cu in
    Valvetrain 4 valves / cylinder, DOHC
    Fuel feed Fuel injection
    Aspiration Supercharger
    Gearbox 6 speed Manual
    Drive Rear wheel drive
    Performance figures
    Power 400 bhp / 298 KW @ 7000 rpm
    Torque 441 Nm / 325 ft lbs @ 4500 rpm
    BHP/Liter 94 bhp / liter
    Power to weight ratio N/A
    Top Speed N/A
    0-60 mph Acceleration N/A
    To complete the celebration of Alfa Romeo at the 2005 Pebble Beach Concours d'Elegance, the Italian manufacturer launched the 8C Spider at the Californian Resort. Like the 8C Competizione concept its derived from, Alfa's latest design study is inspired by the great eight cylinder Alfas of the 1930s. Although the overall lines are very modern, the 8C Spider incorporates many typical design cues typical to the marque like the triangular grille and the round tail lights.

    Bertone, bertone
    0 0
  • bavariarent.ro
    hmm
    1.observ ca unii nu stiu decat sa compare cu BMW..tendinta in ro asta e..."pai BMW nu-stiu-cat il declaseaza..." doh! trezirea! de ce nu faceti o comparatie cu masinile japoneze incultilor?!
    2.in ro totodata marcile de genul BMW sau Mercedes au devenit = cu tiganie,needucati,prost gust,afaceristi de 2 lei..etc.
    aceasta marca este una de BUSINESS CLASS adevarat...unde clasa si bunul gust se potrivesc ca o manusa...dar deh...cand iese dintr-un BMW un cioroi cu trening alb adidas romanu isi si face o parere...
    3.despre Alfa Romeo tot respectul...isi are segmentul ei de piata bine stabilit.este o masina sport consacrata.bravo designerilor de la alfa romeo care sincer nu imita nimic...este unicat!
    despre perfomantele motoarelor alfei romeo mai sunt de discutat.
    dar una peste alta este o masina pe cinste!Bravo!
    1 0
  • flaviu
    ajtia de la alfa fac mashini? :-??
    amu serios..cum sa fie 180 de mii de euro....pfaiiii
    0 0
  • AndreiRN
    Arta Italiana
    Inca o masina Italiana artistic facuta dar cu un renume de fiabilitate scazuta.
    Adevarat ca cine da atatia bani pe patru roti nu se gandeste decat la impresia pe care o va face.
    Cat despre BMW pot spune ca mai au mult de lucrat la fiabilitatea motoarelor si ca Audi nu este de fapt decat un VW cu poleiala mai de calitate. Candva MBZ facea masini de calitate.
    0 0
  • KAKTUS
    ALFA:>
    ALFA e cea mai tare masina ,si cu siguranta bate orice bmw la categoria sport,mai stiti vorba "il vero cuore sportivo" , dar si la clasa ..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru