Oficial: Bugatti Veyron Pur Sang

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 12.09.2007
Bugatti a publicat primele fotografii oficiale cu editia limitata Veyron Pur Sang.

Cel mai puternic element al pietei auto in materie de modele de serie, Bugatti Veyron a venit cu o noutate la Frankfurt. Este vorba despre Pur sang, o editie limitata, speciala – cuim vreti sa o numiti- a celei mai rapide masini de serie din lume.

Noutatea lui Pur Sang o reprezinta caroseria monococa din fibra carbon, polisata manual cu aluminiu si neacoperita cu niciun tip de vopsea. Bugatti a anuntat ca pretul editiei limitate la 5 exemplare este de 1.400.000 de euro.

Aceste caracteristici surprind un nou detaliu, Veyron Pur Sang este cu 100 de kg mai usor decat versiunea de baza, lucru care intareste dominatia mondiala a modelului fabricat in Franta. Vorbim despre un nou raport putere-masa si anume 1.88kg/CP.

Comentarii (8)

  • bugati
    Mult domle mult.. doar sa te dea banii afara din casa, lucru care in romania nu e asa des si nici in alte tari. Daca o privim ca o capodopera , da inginerii au impins pana la limita,dar nu e necesara.
    0 1
  • bbbobbbo
    arta
    Tablourile lui Picasso sunt necesare? Venus din Milo e necesara?
    Pur si simplu e o bijuterie, momentan nu-mi pot inchipui o masina mai frumoasa, si nu sunt neaparat fan Bugatti.
    1 1
  • linuxx
    Exclusivismul la el acasa
    Intradevar, a depasit cea mai exclusiva masina din lume..Pagani Zonda... Dar daca m-ai pune sa aleg de 100 de ori, as alege Zonda de fiecare data...
    0 1
  • crysty
    bugatti
    E prea tare.E o combinatie intre o limuzina si o masina supersport.La cei 1001 CP e prea rapida,dar e scumpa rau de tot,prea scumpa!
    0 1
  • fanauto
    mult?
    Nu-i mult domle, masina asta nu a fost facuta pentru romanul de rand, de altfel, nu a fost facuta pentru oameni de rand...cine isi permite asa ceva trebuie respectat, la fel cum trebuie respectata si aceasta capodopera a lumii auto.
    0 1
  • curios
    nu mi se pare mai reusit decat acutalul meu bugatti veyron bleu centenaire
    0 1
  • De ce ?
    De ce oare se fac masini cu atati cp si atati km in bord cand limita maxima de viteza e de 130 :| chear nu pricep dar legile sunt sa fie incalcate :)) (la viteza ma refer.)
    1 0
  • Buy car
    1.400.000 euro?
    Canm scump nu?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru