Comentarii (12)

  • garmin
    srt8
    Arata super. O masina musculoasa.....
    13 5
  • Buba!
    Imi plac americanii cu masinile lor! Asta as fi zis acum 10 ani ,intre timp performerii au trecut la treburi serioase ca twin-turbo,injectie directa,gestionare electronica a supapelor,directie asistata electric s.a.m.d.,dar intradevar pt. ei asta e o evolutie fata de ceea ce aveau inante,nu pot sa nu ma gandesc la finisajele pe care le aveau modelele anterioare
    8 5
  • E doar o impresie
    Stai linistit ca tot praf sunt...
    8 14
  • dumnezeule de aia henry ford sta in dunga
    in cosciug... sincer este oribila masina... de la farurile care sunt cele mai urate posibile pana la cutia senzationala automata in 5 trepte. scuze dar la matiz mai sunt 5 trepte dar macar e manuala. automata de 5 trepte doar salvatii de obama mai pot pune... multumesc
    9 12
  • crossfire
    ..
    E cel mai frumos sedan al momentului. Arata mai bine decat cotetele europene.
    8 7
  • E oribila
    RAU ! la fel si jeepul srt8... la ambele masini generatiile mai vechi sunt mai frumoase la exterior...la interior e mai ok, dar nimic senzational.
    4 13
  • se vede aportul fiat pfff :))
    5 8
  • ....
    Doamne cand vor invata Amerikanski sa fac si ei masini? Doamne ce hidosenii.......
    2 4
  • kumite
    tehnologie introdusa?
    Sistemul care permite functionarea propulsorului cu numai 4 cilindri... il avea si primul srt8 care a iesit pe piata,deci nu e nimic nou.Noutatile sunt altele.Prin anii 80,90 masinile americane erau de tot rahatul,pt ca omul isi putea permite sa-si ia alta noua(si proasta)in 3 sau 4 ani.Uite ca acum s-a schimbat radical povestea.Totul depinde de gusturi,pana la urma urmei.
    4 0
  • bestie. as alege oricand asta in locul unui M5. poate n-o fii la fel de bun nici ca M 5 E 60 dar totusi va fi o aparitie f rara pe sosele. si asta conteaza cand o iei pentru orash. . imi place mult noua linie SRT.
    7 3
  • @Audist
    Cutia automata in 5 trepte de care vorbesti tu nu are nici o legatura cu salvatii lui Obama :)) ; este 100% produs Mercedes si a fost prezenta pe mai toate modelele lor si ' culmea' , inca o regasesti pe clasa A, B, R,C,E, motorizarile V12 de la AMG + Maybach , a fost prezenta pana in 2009 pe SLR , etc . Si poate te intrebi de ce inca o folosesc nemtii pe V12 in locul celei noi cu 7 rapoarte, 7G-Tronic ? Simplu, pentru ca are o capacitate de cuplu mult mai mare( peste 1000 Nm vs 700 Nm) decat transmisia lor in 7 trepte , respectiv ultima nu ar face fata cuplului urias pe care il dezvolta un V12 . In concluzie , dupa parerea ta , inginerii germani sunt prosti , domne', auzi sa puna ei o cutie cu 5 rapoarte pe un S 63 AMG de ex .:)))))) ...si apropo , americanii de la Chrysler au deja in portofoliu , se va lansa anul viitor chiar pe 300 c, o cutie de viteze in 8 rapoarte ZF ( regasita si pe modele Audi, BMW sau Rolls )
    7 0
  • @grecu
    Bravo lor. Dar consumul de la masina cu o astfel de masina este fabulos neavend niste performante care sa te dea pe spate. :)
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru