Comentarii (8)

  • valentin
    Doblo
    avand ocazia sa conduc actuala si vechea generatie pot afirma ca naoul model este o Evolutie extrem de placuta la interior, design tineresc, materiale foarte placute la atingere si per total o crestere a calitatii de asamblare , consola centrala fiind copiata de la Bravo , insa mare surpriza vine de la noua suspensie spate Bi-Link care ofera o senzatie de stabilitate si siguranta la viteza pe viraje , ceva Nou pentru un Caraus oricum superior lui Caddy si Turneo
    12 4
  • este frumoasa foc! pffff
    6 4
  • Vizitator
    Practica
    Nu este tocmai aratoasa dar este extrem de practiva. Ideala pentru o familie mare. Si un pret care pune concurenta pe ganduri.
    8 1
  • ALBEA
    asi vrea sa-mi iau un Albea din 2006 1.3 80Cp seccond. mmm ce ziceti ??? praf masina ? sau la 4000 de euroi merita ? - adica cam cat consuma ? stricaciuni apar frecvent ??? piese scumpe ?? De tinuta de drum nu intreb ca nu ma astept nici cat un logan sa stea pe drum, dar asta este - la banii astia asi putea gasi altceva mai bun pana in 25-30 mii km ?? eventual raspuns la dallas
    _sen@yahoo.com. SA TRAITI MULT SI BINE ! pt cei ce-si rup 5 min sa-mi zica si mie una alta.
    3 3
  • Julius
    hmm, mai degraba mai pune niste banuti si vezi un grande punto nou sau cat mai recent
    3 1
  • Ce ieftin!
    App. la reprezentantele Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, care se afla sub acelasi dealership, cam bate vantul, se vede ca i-a afectat criza asta, ca am gasit doar 2 consilieri de vanzari si o femeie de serviciu in tot sediul!
    O fi din cauza masinilor produse de ei? Ca cea de deasupra? Oare?
    3 3
  • ENORM PRET
    In 2008 am achizitionat DOBLO Multijet 120 CP 7 locuri absolut Full cu toate optiunile posibile si a fost 15600 EUR cu tot cu TVA.

    Am incercat sa configurez acum un 135 CP cu performante sub mediocre (care are caracteristici aproape identice cu fostul 120 CP) cu aceleasi optiuni si sare de 20 mii. ENORM - e un FIAT.
    2 2
  • scump, totusi
    Si mie imi place masinuta, mai ales ca am un Doblo de 7 locuri, 1.3 Mjet, insa mi se pare ca a devenit prea scumpa acum.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru