Comentarii (3)

  • TOKYODREAM
    superba
    cea mai buna...............si cum va fi ieftina, 18.500-20.000 euro, asteptam vanzari bune si-n Romania :)
    Bravo Honda !
    0 0
  • Etienne
    Insight
    Toyota Prius consuma intr-un test al unei reviste germane 5,2l/100km (ma refer la consumul mediu). Nu prea vad rostul lui Insight atata vreme cat Honda aveau deja Civic Hybrid; se pare ca Insight nu e decat aceeasi Marie (Civic Hybrid) cu alta palarie. Totul e doar strategie de marketing, Civic-ul vanzandu-se mult mai slab decat Prius si avand si o notorietate mai slaba. Probabil masina nu e rea, dar nu va consuma in lumea reala 4,4 l, asa cum nu face nici Prius, iar atat timp cat la emisii de CO2 nu scade sub pragul de 100mg (astfel incat sa rezulte scaderi de taxe palpabile) nu ii prevad un succes deosebit.
    0 0
  • bogdan
    teste
    Deja s-au facut niste teste in State si se pare ca in realitate consumul este foarte aproape de cel declarat, in unele situatii chiar mai bun. Schimbari mari n-au facut sistemului, doar l-au usurat si l-au optimizat, insa a dat rezultate.
    Dezamagitor:puterea destul de redusa a motorului. Nu stiu in ce masura va fi eco in momentul in care vor calatori 4 persoane cu bagajele aferente. Bine totusi ca nu e prea grea masina, putin peste 1200kg.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru