Oficial: Infiniti G37

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.03.2007
Infiniti a prezentat primele imagini oficiale cu G37 coupe, care se vrea concurentul Seriei 3 de la BMW.

Infiniti a prezentat imagini oficiale cu mult asteptatul G37 Coupe, model care va concura cu Seria 3 coupe de la BMW. G37 vine echipat cu un motor VQ de 3,7 litri de la Nissan. Propulsorul este echipat cu tehnologie Lift si Variable Valve Event care ofera o distributie mai buna a puterii.

Puterea maxima este de 330 de cai iar cuplul motor de 270 Nm la o turatie maxima de 7500 rpm. Clientii vor putea opta intre o cutie conventionala manuala cu sase trepte si una automata in cinci trepte.

Platforma FM de ultima generatie are o rigiditate cu 36% mai mare decat cea a modelului G35 oferind un ampatament mai mare si un centru de greutate mai mic. Modelul este echipat cu arcuri mai ferme, un sistem activ de tractiune integrala si jante de 18 inch.

G37 coupe va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la New York. Primele modele isi vor face aparitia in showroom-uri la mijlocul acestui an.

Comentarii (1)

  • Bunicica...
    Destul de buna masina... Fata de Mustang...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru