Comentarii (5)

  • Stelian_Opincariu
    Noble se poate spala pe cap cu modelul asta, parca ii un Ferrari la indigo
    0 6
  • @Stelian
    Cred ca ai uitat sa-ti pui ochelarii, nu seamana absolut deloc cu vre-un model de Ferrari, ba chiar seamana destul de mult cu modelele anterioare Noble.
    1 1
  • Stelian_Opincariu
    gtrazvan
    copiaza in detaliu Ferrari F430. Trebuie sa faci cinste deoarece am dreptate
    1 3
  • @Stelian
    Eu zic sa compari pozele de mai sus cu astea din cele 2 link-uri sa vezi ca nu are legatura cu F430, asat daca ai legatura cu designul.

    http://nysportscars.com/cars/?id=137411

    http://www.desktopcar.net/cars/noble/

    Putea sa-mi arate cineva fotografiile astea si fara vreo descriere si direct Noble spuneam ca este, nu are legatura nici la forme nici la fata nici, nici lateral, nici la spate cu F430, singura legatura sunt 3 aerisiri pe fata ccu aceeasi dispunere dar cu o forma total diferita fata de Ferrari.

    Este fix un facelift al modelelor anterioare Noble.

    O sa-ti fac cinste cand nu o sa mai fi subiectiv, pt. mine nu exista masini japoneze, americane, germane, chinezesti, romanesti etc. exista doar masini si branduri care au bune si rele toate si trebuie sa le luam ca atare.

    Cand o sa constat asa ceva la tine o sa-ti fac sigur cinste.
    2 0
  • super! de cand asteptam stiri despre modelul asta....arata bine, seamana mai mult cu prototipul M14 decat M15-ul.....arata foarte bine, dar parca modelul M15 imi place mai mult ca si design...multumesc automarket ptr aceasta stire
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru