Comentarii (7)

  • Chucky
    Marfa...
    Am avut ocazia sa merg vreo 2 zile cu un 745i din 2002 si a fost o experienta fascinanta. Tot ce vreau sa spun e ca le doresc tuturor viitorilor proprietari de Seria 7 din Romania sa foloseasca cat mai bine toate minunile ingineriei inglobate in aceste super-masini.
    2 0
  • Crysty
    BMW 7
    Mai bine spus face-lift si nu noul BMW seria 7.Ce diferente mari si intre cilindree, de ex daca e 750i are cilindreea nu de 5000 ci de 4400.
    0 3
  • Nou, nu face-lift
    Scuza-ma ca te contrazic Crysty, dar e noul BMW Seria 7, nu face-lift.
    2 0
  • Speed X
    nereusit
    ce se intampla cu bmw-urile? nu mai au designer ? ces cu masinile astea?
    undei designul ala atragator? designul ala sportiv? designul ala reusit pe care il aveau? arata toate modele la fel si toate modele noi care apar a design nereusit! cu exceptia m3 sau m3 sedan , si chiar seria 3 facelift! dar seria 1 (M, cabrio ca cel din poza, coupe) , apoi noua serie 7 la fel , viitorul x1 si care mai urmeaza pe viitor is toate la fel! au acelas design plictisitor , nereusit, in special fata ca restu arata ceva , ceva mai bine, dar fata ii nereusita! lipseste la ea stilul sport , stilul agresiv! ii ca si cum ai cumpara un ferrari si teai duce la un tuning sa-i faca fata de dacie la ferrari( numa fata) , bmw seria 5 arata bine, seria 6 la fel dar noile generatii de bmw ma sperie! eu nu stiu! dar bmw de la masinile care lea avut inainte si care erau superbe a ajuns acuma la masini plictisitoare!!!!!
    0 2
  • Speed X
    sorry
    sorry am gresit cel din poza ii seria 7! m-am dus cu gandul la seria 7 cand am scris la seria 1
    0 0
  • edward badoi
    noul seria7
    cred ca este o super masina!!!!!!!!! am un bmw seria 7 fabricatie 2006 si sant foarte multumit,dar cred ca acesta este cu mult peste,imi doresc unul sincer.
    0 0
  • Valeriu Pascaru
    bmw serie 7
    Am vazut luni 30.11 un bmw seria 7 , 750i alb cu numar de Brasov, am ramas cu gindul.. 10 minute si nu sunt un fan bmw, arata super si imi place design-ul, stopurile spate sunt incredibile. Variantele vechi de bmw mi se par monotone, poate au ele design sportiv dar nu imi plac.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru