Oficial: Pachet M Sport pentru X5

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 01.06.2007
BMW a lansat pachetul sportiv M pentru X5. Astfel, X5 devine primul SUV BMW care primeste o versiune sportiva.

BMW a lansat pachetul sportiv M pentru modelul X5. Pachetul M vine cu numeroase imbunatatiri aduse interiorului, dar si designului esterior.

BMW X5 M vine cu modificari la bara frontala, care include proiectoare de ceata. Kit-ul de performanta M a venit cu suspensii intarite si jante standard de 19 inch, alaturi de cele optionale de 20 inch.

La interiorul SUV-ului, pachetul sportiv isi face simtita prezenta pe deplin. Scaunele sportive, folosirea aluminiului lustruit ca material pentru componentele interiorului si volanul sport sunt elemente care fac din X5 un adevarat „M”.

Preturile pentru pachetul M a lui X5 variaza in functie de motorizare. Iata lista de preturi valabila deocamdata pentru Germania:


 BMW X5 3.0si  6.350 euro
  BMW X5 3.0d 6.350 euro
  BMW X5 4.8i 4.840 euro

Comentarii (12)

  • Adandu
    Tare
    Arata foarte misto... ca de obicei... o capodopera BMW... d-abia astept sa o vad prin Bucuresti...
    0 0
  • merita banii
    daca te gandesti cat costa x5, merita 6400 ca sa arate asa. e dragutz. daca era pe alb cu geamuri negre dadea mai bine, zic eu.
    0 0
  • interior
    si totusi unde e poza cu interiorul?ati laudat atat de mult interiorul si ati spus ca acolo se gasec modificarile majore, si interiorul...nimic...rusine!!!
    0 0
  • realitatea
    In realitate designul nouluui x5 m-a dezamagit , seamana prea mult cu x3, care in opinia mea e urat cu draci
    0 1
  • !!!
    o barca mai performanta !!

    O zi buna !
    0 1
  • bmw
    rectificae la que : urata cu CRECI
    0 1
  • Proxxy
    ati uitat un zero ceva la urma...
    cum sa fie 6400 de euro mai? V-ati ticnit? Look again. lol.
    1 0
  • Mircea Mester
    6400
    Proxxy, e vorba de pretul pachetului M, pret care se adauga valorii masinii in versiune de serie.
    0 1
  • da urata mai e
    nu am nimica cu bmw eul,da nu stiu cum sa spun dar fata acestei masinute seamana pe castile de pe capul soldatilor din primul film razboiul stelelor:)))mie unu asa mi se pare.
    e tare urat spoilarul din fata.
    sincer e mai frumos cel care e oferit stamdard decat naspetea asta.la fel de naspa i cel din spate.de unde atatea performante numeroase?
    ar trebui sa se faca ceva la bmw ca incepe sa se clatine cu toata reclama care o are.
    nu se compara asta cu ml nici peste 1000 de ani.nu o zic cu rautate.bafta tuturor.
    0 0
  • haha mai tare e volvo
    http://www.automarket.ro/stiri/xc90-sport-mai-dinamic-453.html

    si nu e la fel de urata =))
    0 1
  • URAGANU
    da, ce tare
    Foarte tare, poate BMW invata sa ofere motoare noi, nu schimbata compresia si aranjamentul unor componente pe la motor pentru a parea altceva. De peste 10 ani incoace BMW nu face altceva decat sa adauge cate un amarat de 10-20CP la fiecare nou model. Sincer, apreciez Strategia VW si cum pastreaza ei TDI-ul Intact.

    As vrea sa vad de la BMW cum REfac ei modelul de motor TDS, pe care se pare ca l-au abandonat din motive de "lipsa de idei".

    Pachetul M nu aduce nimic in plus ca putere, poate doar un M pe volan si cam atat, performantele se pare ca ajung :) Penibil si pentru BMW ca face asa ceva.
    0 0
  • Tunin6
    M-au dezamagit COMPLET cei de la BMW...mai ales cu X3 asta care ii de fapt X5..dak nu vedeam poza din spate nu credeam niciodata k ii X5...ce sa spun..ADOR M-urile..dar asta-i JENIBIL.. :)) Eu care am k marca de suflet BMW, Ador M5-urile, dar ultimul model..cel anterior..un BMW cu 4 ushi shi 400 de C.P. te facea sa te scarpini in cap..aaa shi inca ceva..RESPECT noul M5 DOAR pentru performantzele sale..dak k aspect..cred k designerul de la BMW deseneaza pe o masa care se tot mishca..pt k nu-mi dau seama cum poate sa scoata asemenea linii pentru o mashina...numa bine

    P.S. M Power :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru