OFICIAL: Parcare supraetajată de 1300 de locuri pentru Naţional Arena

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.08.2011
Bucureştenii care vor alege să viziteze Naţional Arena pentru evenimente sportive sau artistice vor avea la dispoziţie o parcare supraetajată de 1300 de locuri. Aceasta va fi pusă însă la dispoziţia lor doar din 2013.

Esential

2013 este anul în care parcarea supraetajată va fi terminată.

Primăria Sectorului 2 din Bucureşti a anunţat astăzi că a încheiat contractul prin care în incinta complexului Naţional, lângă recent construitul Naţional Arena, va fi construită o parcare supraetajată cu trei etaje care va deservi spectatorii veniţi să asiste la evenimentele sportive şi culturale care vor avea lor pe cel mai mare stadion din ţară.

Parcarea va avea o capacitate totală de 1300 de locuri, terasa ultimului nivel urmând să găzduiască un teren de fotbal de dimensiuni reduse, cu iarbă sintetică, deschis publicului. "Clădirea va asigura locurile de parcare atât de necesare pentru fluxurile importante de vizitatori din timpul evenimentelor de masă de pe stadion", anunţă autorităţile locale într-un comunicat de presă.

Parcarea supraetajată va fi terminată peste doi ani, clădirea urmând să fie "ornată" cu iederă perenă, un artificiu estetic care va asigura camuflarea noii clădiri în peisajul zonei. Conform edililor, locuitorii cartierului Vatra Luminoasă, aflat în imediata apropiere a stadionului, vor avea acces la cele trei etaje ale parcării în zilele în care pe stadion nu vor avea loc întreceri sau manifestaţii.

via | GSP
foto | E.

Pelmus 

Comentarii (1)

  • Cristi
    Hai ca se poate.Bravo!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru