OFICIAL: Seat e sponsorul principal al Europa League

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.09.2009
Seat a devenit sponsorul principal al Europa League, cea de-a doua competitie europeana de fotbal intercluburi.

SEAT a anuntat oficial ca incepe o colaborare pe termen mediu cu UEFA, constructorul spaniol devenind sponsorul oficial principal al Europa League, competitia care inlocuieste din acest sezon defuncta Cupa UEFA. Intelegerea va dura trei ani, Seat avand ca scop cresterea notorietatii marcii in Europa prin expunerea logo-urilor si a spoturilor la peste 200 de meciuri de nivel european in fiecare an pana in sezonul 2011-2012.

"Suntem mandri ca am devenit sponsorul principal al Europa League. fotbalul european la nivel de cluburi este plin de emotii si aduce cea mai potrivita atmosfera pentru brandul nostru. UEFA Europa League este o platforma unica pentru expunerea marcii Seat in fata fanilor fotbalului din intreaga regiune", a declarat James Muir, presedintele Seat.

Romania are in acest an patru reprezentante calificate in Europa League: Steaua, Dinamo, CFR Cluj si FC Timisoara. Astfel, fanii fotbalului din Romania vor da ochii cu brandul Seat in cel putin 24 de meciuri in acest sezon.

via | Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru