Onoriu, rezultat excelent in Raliul Avram Iancu

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 24.09.2007
Daniel Onoriu, pilot inscris la Serres Cup, se afla intr-o forma maxima inainte de startul competitiei.

In Raliul Avram Iancu, Daniel Onoriu a obtinut cel mai bun rezultat din cariera sa in Campionatul de Raliuri al Romaniei.

Pilotul roman, care si-a anuntat participarea la Serres-Cup , a ocupat locul patru in clasamentul general, iar in Cupa Mitsubishi a ocupat locul doi, imediat dupa Constantin Aur.

In weekendul acesta a avut loc la Cluj etapa a 9-a din Campionatul de Raliuri al Romaniei, sub denumirea Raliul Avram Iancu – ECOMAX. La start s-au aliniat 43 de echipaje. Daca primele pozitii au fost ocupate de piloti de cariera, Daniel Onoriu si copilotul sau au reusit o plasare pe locul patru in clasamentul general, cu un timp total de 01:09:30,6, imediat dupa echipajele Constantin Aur/Anton Avram (Mitsubishi EVO 9), Dan Gartofan/ Adrian Berghea (Subaru STI N12) si Daniel Ungur/Petru Jucan (Subaru Impreza N11).

In Cupa Mitsubishi, Daniel a urcat pe podium, pe locul 2 , dupa castigatorul Constantin Aur si inaintea lui Mihai Leu.

Desi este primul an in care concurez in acest campionat, ma bucur foarte mult sa vad ca rezultatele mele le depasesc pe cele ale pilotilor cu traditie.

Cel mai mult m-a bucurat ca am putut sa fiu pe podium cu profesorul meu, Titi Aur. Este un pilot extraordinar de la care am invatat foarte multe si pentru mine, acest rezultat este o onoare. La Cluj, am reusit sa stau pe podium intre Constantin Aur si un prieten bun de-al meu, Mihai Leu! ”, a declarat Daniel Onoriu.

Comentarii (2)

  • AndreiRN
    Felicitari
    Felicitari lui Ono si multe succese inainte in domeniul automobilist ca si in viata de zi cu zi. Este un individ care persevereaza in orice domeniu pe care il incepe.
    Cat mai multa siguranta ii urez.
    0 0
  • Muresan
    Felicitari
    Sunt din Cluj si am fost la saritura, ai realizat cea mai inalta saritura iar la super speciala ai facut cel mai mare show dintre toti sportivii. Sincere felicitari pt ceea ce faci cu masina!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru