Opel Astra OPC, editie dedicata Nurburgring-ului

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.08.2007
Opel a pregatit o editie speciala a versiunii de performanta Astra OPC pentru a celebra circuitul de la Nurburgring

Opel vrea sa celebreze traditia celebrului circuit Nurburgring, pe care isi testeaza majoritatea modelelor printr-o editie speciala a coupe-ului Astra OPC. Botezata "Nurburgring Edition", masina este o dovada a legaturii stranse dintre circuitul german si brand-ul Opel.

Masina vine vopsita intr-o culoare alba cu viniluri si beneficiaza de un spoiler spate mai mare, jante din aliaj si oglinzi electrice din fibra de carbon. La interior pasagerii se vor bucura de tapiserie din piele, tetiere imprimate cu numele celebrului ciruit, insertii de carbon in bord si consola centrala si o placuta unica de inregistrare.

Sub capota, motorul de 2.0 litri si 237 cai putere a ramas neschimbat. Acesta propulseaza coupe-ul de la 0 la 100 km/h in doar 6.4 secunde, OPC-ul fiind capabil sa atinga o viteza maxima de 244 km/h. Editia limitata va debuta oficial luna viitoare la Frankfurt, urmand ca primele livrari sa debuteze in primul semestru al anului viitor.

Modelul Opel Astra OPC a devenit celebru in 2005 cand a reusit sa stabileasca cel mai bun timp din clasa sa pe circuitul Nordschleife de la Nurburgring.

La volanul Opel-ului se afla Manuel Reuter care a reusit un timp de 8 minute si 35 de secunde.

Comentarii (3)

  • ...
    pur si simplu imi place :)..o mashina suficient de sportiva.
    0 0
  • prudentul
    da
    O combinatie destul de reusita de coupe cu hatch-back.
    0 0
  • "SUPERBA"...pe negru
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru