Comentarii (8)

  • Anonim
    Mai bine cumparau Mercedes-uri sau Vw-uri, asa cum au alte judete la SMURD sau Ambulanta. Nu am incredere in Renault-urile astea rebranduite in Opel.
    9 37
  • Mihai82
    @Anonim
    Bine ca sunt prosti vesticii si tu esti destept ! :)) Noul Renault Master e cea mai vanduta utilitara din Europa CIVILIZATA.

    Ramai anonim... esti o rusine
    39 10
  • PenitzA
    @ anonim
    mai bine luau Passaturi
    cele mai tari masini...

    uaaahaahaaahaaa !
    Arunca-te bah !
    22 5
  • pret
    Si pretul ?
    5 2
  • ce terminat e anonimul ... orice nu e vw e de porc. daia vezi numai taranisme si tiganisme de passat-uri si golf-uri cu nike pe luneta. multa incultura compensata de un stiker ce tine loc de tuning :)
    16 6
  • In atentia directorului general al Radacini Motors
    Cica "Analizele organismelor germane independente au certificat Opel drept o MARCA extraordinar de fiabilă" -Nicolae Sorescu, Directorul General Rădăcini Motors

    Eu stiu ca vrei sa iti vinzi marfa domnule Nicolae Sorescu, dar chiar asa ne iei de prosti? Puteati sa spui orice altceva, dar nu ca fiabilitatea e data de sigla de pe grila radiatorului. Fiabilitatea e data de platforma si motorizari, domnule Sorescu, iar astea sunt RENAULT.
    Renault are experienta si stie exact ce doresc carausii profesionali. Nu degeaba Opel si mai nou Mercedes-Benz trag de ei pentru a face utilitare impreuna.
    16 4
  • Anonim
    Pentru comentatorii de mai sus: Renault este cea mai vanduta utilitara pentru ca este cea mai IEFTINA! si strainii se uita la fiecare euro la achizitie. Asta nu o face o masina buna. Uitati-va la Logan: au adoptat aceeasi politica. Si apropo, in afara de Franta eu nu am vazut vre-o tara care sa aiba in servicul de urgenta Opel sau Renault. Toata lumea merge pe Mercedes, Vw sau Iveco.
    2 12
  • Renault Master nu e cel mai ieftin, e cel mai capabil.
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru