Opel Vivaro VPC. Cum sa muti marfa cu stil

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 26.10.2007
Un model utilitar care arata ca o masina de curse? Se poate. Si numele sau este Opel Vivaro VPC.

De obicei, atunci cand avem in fata informatii legate de utilitare (camionete, vanuri si asa mai departe) nu ne extaziem prea tare. E si normal, nu avem de carat marfa de foarte multe ori in viata, Evident, va prezentam informatia asa cum este, insa trecem repede peste ea. De aceasta data este insa altfel.

Vorbim de un model proiectat initial pentru a cara marfa si transformat acum intr-un adevarat obiect de arta in lumea tuningului. Este vorba de Opel Vivaro VPC (Vivaro Performance Concept), un model inspirat din formele clasice ale modelelor OPC de la Opel.

Desi Vivaro OPC iese in evidenta exclusiv prin partea estetica (spoilere, eleron, praguri laterale si jante din aliaj) motorul de 2.5 litri turbo scoate doar 144 de cai. E adevarat, e suficient pentru a muta lazi. Interiorul este insa cel care incanta, scaunele sportive Recaro si spatiul de incarcare parchetat lasand in urma multe autoturisme de serie la capitolul dotari.

Vivaro VPC va fi oferit in premiera in Olanda, unde se vor vinde 100 de unitati intr-o editie limitata.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru