Opera de arta: Audi R8 tunat de Abt

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.04.2007
Tunerii de la Abt Sportsline au anuntat o versiune cu valente de supercar a modelului R8.

Probabil nimeni nu se astepta ca un model de performanta ca Audi R8 sa fie tunat. Din fericire exista profesionisti care storc maximum din orice automobil. Tunerii de la Abt Sportsline, specializati in modificarea modelelor Audi, au dezvaluit primele detalii despre cea mai noua creatie a lor, o versiune a modelului R8 care va dezvolta 530 de cai putere. Abt R8 va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt si va spori concurenta pe piata supercar-urilor.

Aspectul frontal va fi modificat prin montarea unui spoiler restilizat de Abt in timp ce spatele va capata un nou look datorita pozitionarii a patru tevi de esapament, a unor despartitoare de aer si a unui eleron sportiv. Adaugarea acestor componente aerodinamice a imbunatatit stabilitatea si apasarea aerodinamica precum si echilibrul intre axe. Pachetul aerodinamic este completat de pragurile si prizele de aer laterale precum si de panourile din fibra de carbon regasite pe capota.

Motorizarea este asigurata de un propulsor V8 de 4.2 litri supraalimentat care dezvolta o putere finala de 530 de cai putere, cu 110 cai mai mult decat versiunea standard a modelului.

Pentru a face fata surplusului de putere, Abt a echipat R8-ul cu un set de jante BR de 20 de inch si un pachet de suspensii sportive.

Performantele lui Abt R8 sunt si ele impresionante, demne de un adevarat supercar: 0-100 km/h in 3.9 secunde si o viteza maxima de 317 km/h.

Comentarii (30)

  • Ali Baba
    Audi... ce sa zic!
    Mda... Un Audi, tot Audi e... Din pacate!
    0 0
  • Prea tare
    Prea tare
    0 0
  • vlad s.
    gusturi discutabile
    jantele alea portocalii...... in fine, gusturile nu se discuta.....
    am mai vazut in trafic un porsche cayenne rosu cu jante rosii.............. no comment!!
    0 0
  • si pretu kre o sa fie la masina asta?
    0 0
  • Virtual Tuning
    Virtual
    parerea mea ... ( poate ca ma inshel ) insa am studiat bine pozele.. si cam miroase a virtual tuning ....sau poate ca are multe efecte puse cu photoshop... dar nu cred
    0 0
  • !!
    Stai linistit e klar virtual tuning shi oricine orice gust despre arat ar avea asta nu e o opera , e doar o incercare nereushita a unui copil de 8 ani ,care tocmai a descoperit mouseul, sa tuneze shi el un audi , shi din pacate nu shi-a ales modelul potrivit !!
    0 0
  • cedrik
    jante..
    pt vlad s: mi se par ok jantele portocalii in ton cu culoarea mashinii.inseamna personalizare. ca jante obisnuite poti sa ti iei de la orice coltz de strada..la fel cum super tari au fost gumele cu portocaliu facute special pt conceptul vw tiguan. parerea mea ca un pic de culoare skimba totul. asa cum la unele bmw uri jantele negre sau in 2 culori de 19" sau 20" arata super tare. daca nu ti plac portocalii poate ti plac alea transparente complet..ca alea nau culoare
    0 0
  • :>
    ceam mai tare marca de masina,le da clasa la toate masinile din clasa ei!!!:> :> :> :>
    0 0
  • Pt. komi
    Get a hell out of here! Audi, tare? La ce? Sunt cel putin patru marci inaintea ei: BMW, Mercedez, Mitsubishi, Porsche, etc ca sa nu vorbim aici de Ferrari si Lamborghini care oricum sunt super cars... Zii si tu ca e o incercare draguta, dar nu cea mai tare ca te faci de ras!
    0 0
  • interesant
    jantele is putin kicioasa da in rest arata super tare si 4 the record : gusturile se discuta ;)
    si era si inainte un super car ;)
    0 0
  • cedrik
    weird
    mi se apre mie sau a disparut un comentariu? :) continutul era pertinent pakat de limbaj
    0 0
  • Andrei
    Pentru Ali Baba - care conduce ce?
    Un Audi e o masina tare in comparatie cu altele
    0 0
  • arata bine
    Arata mai bine decat modelul "de uzina" :)... si .. sunt de parere ca o sa dea si un randament mai bun. Nu cred ca cei de la ABT "strica" modele de baza, ci pe langa faptul ca le imbunatatesc, mai si corecteaza detalii. Daca cineva are indoieli, il invit sa viziteze http://www.abt-sportsline.de . :)
    0 0
  • Arlequin
    wax
    .oricum .... e desen
    Creatia finala arata altfel..am condus-o...:)
    0 0
  • Arlequin
    lol
    A-ti observat ce tare e?.e teleghidata masinuta..ia curba cu 300 la ora si fara sofer. :) lol
    0 0
  • Arlequin
    Pardon
    ..conform dreptului la replica mi-a parvenit o informatie de ultima ora. masina are sofer dar este ocupat sub bord cu o bavareza cu boxe tunate !.. imi retrag toate cele
    0 0
  • YMihai
    ..gusturi ...
    Gusturile NU se discuta !!! Sau se discuta in interminabile randuri...ca acum.
    Mie imi place ...altuia nu-i place ....altora la plac jantele ...unora le plac farurile ...

    ...unora le place jazzul ...
    0 0
  • uau
    salivez de nu se mai poate.......
    0 0
  • flexus
    haha
    Ce salivezi mai? Sa vezi cand ti-e foame si stai in fatza unei shaormerii si n-ai 10 lei sa-ti iei una, sa vezi salivare atunci =)
    0 0
  • ba flexus
    nu mai fa comentarii pe langa
    0 0
  • flexus
    hahaHA!
    te iubesc :D
    0 0
  • hahahaha
    si eu :D
    0 0
  • Mircea
    iubire
    Daca nu ne chemati la nunta, ca loc de intalnire, ne suparam. Gata cu iubirile, vorbim pe subiect, nu-i asa?
    0 0
  • AudiRules
    mdea
    ...prea acri strugurii?? :)) romanul e nascut politician, microbist, savant, milionar, specialist auto, samd... le stie pe toate si pe niciuna.
    ps: frumos exemplar :)
    0 0
  • da
    hahaha cati specialisti avem in tara asta
    0 0
  • Bogdan
    pt Titi
    Bai baiatule dc stai prost cu informatia acum un an jumate in germania sa facut un test la masinile de clasa mare cum ar fi Mercedes S-clase,BMW seria 7, Audi A8 si cum era de asteptat Audi9 a luat toate testele cu cel mai mare punctaj.Deci ..... impuscate.Audi Rules Always. P.S. Nu incurca marfa cu ambalaju'. Mas bucura sa vad o masina de familie facuta de porsche sau ceva japonez si binenteles de serie ca sa atinga 420 CP ca si RS4.Oricum dc sar pune audi sa faca super cars pe banda rulanta ar scoate ceva rival greu de batut de ferrari,lamborghini,porsche,slr-uri......
    0 0
  • Bogdan
    Pt ali baba
    Tot eu sunt acum ca am citit mai bine mesajele voastre am mai dat de un retardat ca TITI este, colegul lui de breasla ALI BABA (si cei 40 de hoti). Impuscativa amandoi,ati face un bine omenirii. Auzi mah "Un Audi, tot Audi e... Din pacate". Da tu ce conduci mah baiatule,ai carnet de conducere? Poate ai ceva super car, si nu stim noi!!! Sau ai o dacie daia "pom de craciun" plina de beculete si antene si spolilere si eleroane ca dc le dai jos pe toate iti consuma mai putin masina,ia zi mah baiatule. Imi stricati neuronii din cap "soferilor".
    0 0
  • Impellitteri
    Pt TiTi
    Prietenas ,spune-mi cati ani ai.:))Fiindca nu prea citesti reviste de specialitate si pt ca banuiesc ca nu ai nici timp...daca intelegi .Audi este marca aflata in frunte in Germanica...Cei din guvenul german au ....Audi.Pe viitor nu ma i compara marci care nu au modele in aceeasi clasa macar...Comparatia cu Ferrari si Lamborghini nu se pupa aici...Dar dehh repet si sustin :Tzaranul la oras ,accident se cheama...Audi acum? :))))))))))
    0 0
  • H Y P E R C A R
    Hypercar autentic. Comparatiile cu alte marci gen aia e mai buna decit cealalta sunt infantile si stupide. De la un nivel al performantelor deja vorbim de supercar sau chiar un hypercar.
    O masina de vis !
    Hai sa va bucurati atunci cand vedeti ceva frumos in loc sa va scapati pe voi.
    0 0
  • s
    .mmda
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru