Opera de arta: VW Bus din lemn

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 11.05.2007
Artistul Lee Stoetzel a conceput un VW Bus construit integral din lemn. Pretul acestei exponate este de 65 mii $.

Daca vrei sa detii o opera de arta si un Volkswagen Bus, in acelasi timp, ai aceasta ocazie contra unui pret de 65.000 de dolari.

„VW Bus 2007” este una dintre lucrarile artistice realizate de sculptorul Lee Stoetzel. Volkswagen-ul realizat din lemn este expus la New York in galeria de arta „Mixed Greens”.

"Sunt foarte interesant in a reda puterea naturii. Construim case si avem impresia ca prin acest lucru controlam spatiul, dar uitam ca natura ne furnizeaza materialul”, a declarat artistul.

Aceasta piesa de arta este pusa in vanzare de Lee Stoetzel pentru pretul de 65.000 de dolari.

Comentarii (2)

  • allroad
    contesa
    Nu stiu ce este asa spectaculos..! Detin poze cu tot felul de componente auto pe masini in circulatie..!!! La VW T5 oglinda reglabila electric dintr-un fund din lemn,geam lateral din placaj,etc.
    0 0
  • Fan Volkswagen
    :)
    nu ti se pare asa spectaculos ? Ia incearca tu sa faci ... macar surubu din lemn sa vezi ce de transpiratii ai :) mie mi se pare super masinutza .. cu toate ca nu as scoate-o pe sosea sa merg cu ea.. cam aiurea rotiile .. dar de.. nimik nu e perfect.. a facut treaba buna tipu ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru