Pachet de muschi

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 05.07.2006
Jeep lanseaza Grand Cherokee SRT-8, un 4x4 mai puternic si mai aratos. Noua versiune este cea mai rapida pe care Jeep a construit-o vreodata.

Jeep lanseaza o versiune mai puternica a modelului Grand Cherokee. Cu un motor V8 de 6,1 litri care beneficiaza de o putere de 420 CP, noul Grand Cherokee SRT-8 devine cel mai rapid si mai puternic Jeep creat vreodata.

Noua versiune este cu 25 de procente mai puternica decat cea precedenta. Grand Cherokee SRT-8 accelereaza la 0 la 100 km/h in 5 secunde, iar viteza maxima este de 244 km/h.

Noul Cherokee are un design frontal nou, gandit special pentru reducerea turbulentelor, iar jantele se pot lauda cu 20 de inch. Au mai fost aduse modificari la caroserie si la sistemul de suspensii. In plus, modelul este dotat cu frane speciale, create de Brembo. Sistemul de tractiune integrala a fost modificata pentru ca masina sa faca puterii superioare a motorului.

Peter Lambert, managing director la Chrysler UK a declarat, referindu-se la noul exponat Jeep, ca ”Are puterea bruta sa invinga un Porsche Cayenne Turbo si este si mult mai ieftin”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru