Pachet Sport Edition pentru Mercedes CLK

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.04.2007
Mercedes a pregatit un pachet botezat Sport Edition pentru variantele coupe si cabriolet ale modelului CLK.

Actuala generatie CLK se apropie de sfarsit. Ca un ultim efort de reimprospatare a modelului, Mercedes ofera acum o editie sport pentru ambele variante, coupe si cabriolet. Noul pachet aduce un aer masculin si sportiv, CLK fiind preferata in general de barbati.

Pachetul include jante din aliaj usor de 18 inch, un body-kit restilizat AMG si lampi bi-xenon ca echipare standard. Modelul a primit un spoiler frontal mai ascutit, mai agresiv si praguri laterale asemanatoare celor folosite de exemplarele AMG. Imaginea sportiva este completata de discurile de frana perforate si de etrierele imprimate Mercedes-Benz. Look-ul spate a fost si el imbunatatit prin adaugarea unei tevi de esapament cromate cu amortizor sonor de evacuare.

Bazat pe versiunea de top Avantgarde, noua editie sport a primit un volan sport AMG si un schimbator de viteza imbracate in piele. In functie de motorizare, unele modele vor fi echipate cu o cutie de viteze automata 7G-TRONIC, care poate schimba treptele cu 30% mai rapid decat transmisiile normale.

Acest Pachet Sport Edition va fi disponibil numai pentru modelele CLK Avantgarde si va costa 3.332 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru