Pagani Zonda RAK1, exemplar unic de 1.5 milioane de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.11.2010
Pagani a lansat o nouă versiune de adio a supercarului Zonda, botezată RAK1 şi produsă într-un singur exemplar. Preţul fixat de constructorul italian este de 1.5 milioane de euro.

Esential

710 cai putere stau ascunşi sub capota noului Pagani Zonda RAK1.
350 de km/h este viteza maximă pe care o poate atinge Pagani Zonda RAK1.

Deşi pregătirile pentru noul supercar botezat cu numele de cod C9 sunt pe ultima sută de metri, Pagani continuă să ofere actualului Zonda tributul pe care îl merită. Modelul italian, văzut multă vreme ca una dintre cele mai exotice apariţii ale segmentului de nişă, se prezintă publicului într-o nouă ediţie specială unicat.

Botezată RAK1, versiunea supercarului din Peninsulă vine cu o nouă abordare a paletei de culori, caroseria fiind zugrăvită în culorile negru şi galben. Jantele din aliaj uşor sunt şi ele vopsite în culoarea neagră, iar interiorul capătă la rândul său un aspect individualist, în centrul căruia tronează un set de scaune sport de tip scoică.

Sub caroseria din fibră de carbon se ascunde acelaşi motor V12 de 7.3 litri, de provenienţă AMG, preluat de la exclusivistul Cinque. Unitatea oferă un total de 710 cai putere, suficienţi pentru a propulsa supercarul până la o viteză maximă de 350 de km/h.

Norocosul client va fi nevoit să plătească preţul exclusivităţii şi al pachetului de individualizare, ediţia unică RAK 1 fiind estimată la 1.5 milioane de euro.

via | egmcartech

Comentarii (1)

  • asa se fac banii in ziua de azi, cu editii limitate sau unice...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru