Pagubitii Dacia-CEC primesc cate 20.000 RON

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 25.02.2008
Cei care au depus banii la CEC pentru achizitionarea unei Dacii vor primi cat 20.000 lei noi.

Esential

20.000 de lei noi va primi fiecare persoana care a depus bani la CEC pana in 1992 pentru o Dacie.

Persoanele care au depus bani la CEC pana in anul 1992 pentru achizitia de autoturisme Dacia isi vor primi banii incepand cu 21 decembrie 2008, a anuntat ministrul Economiei si Finatelor, Varujan Vosganian, intr-o conferinta de presa.

"CEC a stabilit 70 de sucursale unde se pot prezenta clientii, incepand cu 3 martie, pentru eliberarea scrisorilor de confirmare", a declarat presedintele CEC, Radu Ghetea.

Valoarea totala a despagubirilor prevazute de statul roman se ridica la 730 de milioane de lei noi. Fiecare pagubit va primi suma de 20.000 RON, intr-o singura transa.

Taguri: Dacia

Comentarii (4)

  • ?
    O poza mai penala nu red ca gaseati ! 5500 euro nu sunt nici macar cat un logan chel ! Ce penal este vozganel asta!
    0 0
  • da
    Oricum , e ceva.......
    0 0
  • Marius
    si totusi...
    normal era sa se dea banii echivalent cu pretul unui autoturism produs de uzinele dacia, pentru ca cei care au depus banii asta au platit, un autoturism produs de dacia, insa fiind an electoral promit ca dau si ei acolo ceva sa nu zica lumea ca nu au primit banii pe dacii
    0 0
  • becali
    o tara de rasul lumii, cum dom'le sa le dai 20.000 ron, peste 20 de ani, cand au fost inselati de stat cand oamenii acestia au muncit cu palmele goale, parintii nostri domne !!!!! sa vina la mine ca le mai dau eu inca atat ca stiu eu ce saracie era atunci si rau o duceam !!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru